O David Beckham παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής;

Ο star του ποδοσφαίρου τώρα και στην τηλεόραση!

Mπορεί να έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο μέσω του ποδοσφαίρου, αλλά ο David Beckham σκέφεται σοβαρά να αντικαταστήσει τα γήπεδα με... καναπέδες! Συγκεκριμένα, μεγάλο αμερικανικό αθλητικό κανάλι, έκανε πρόταση στον star να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες

του καναλιού θέλουν σαν τρελοί να τον «κλείσουν» μιας και πιστεύουν ότι θα φέρει αέρα λάμψης και glamour! «Θέλουμε τον David είτε συνεχίσει να παίζει στους Galaxy είτε όχι. Θέλουμε να γίνουμε το μεγαλύτερο αθλητικό κανάλι και αυτός είναι το κλειδί της επιτυχίας», δηλώνει άνθρωπος εκ των έσω.

Παρά το γεγονός ότι τα χρήματα που προσφέρονται στον Beckham είναι πολλά, εκείνος δεν σκέφτεται ακόμα να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, ενώ οι φήμες που ακούγονται ότι σκοπεύει να αφήσει τους Galaxy για να μετακομίσει στην Νέα Υόρκη προκειμένου η Victoria να αφοσιωθεί στην καριέρα της στο χώρο της μόδας, είναι προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες. Εξάλλου σύμφωνα με την εκπρόσωπό τους, το διάσημο ζεύγος δεν είναι μόνο του, αλλά οι κινήσεις του εξαρτώνται πολύ και από τις επιθυμίες των τεσσάρων του παιδιών.

Εμείς πάντως πολύ θα θέλαμε να θαυμάσουμε τον David ως... παρουσιαστή!

Διαβάστε επίσης:

Victoria Beckham: Οι αμέτρητες αλλαγές σε μαλλιά και στυλ ντυσίματος στο πέρασμα των χρόνων (photos)

Stars με... προσόντα: Αυτοί είναι οι πιο προικισμένοι του Hollywood

Ο tattoo artist του David Beckham λανσάρει την σειρά Forever Ink

 

Keywords
Τυχαία Θέματα