ManRepeller: H stylish fashion blogger που έγινε διάσημη ως... απωθητικό ανδρών!

14:02 6/2/2013 - Πηγή: Queen.gr

Κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο της μόδας

H Leandra Medine είναι το κορίτσι με το αστείο πρόσωπο, που ξεκίνησε το fashion-blogging με αξύριστα πόδια, άβγαλτα φρύδια και μουστάκι σε μικρότερη ηλικία. Το ονόμασε Man Repeller (Αυτό που απωθεί τους άντρες).

Το στυλ της όμως και οι fashion ιδέες της, απαράμιλλες. Σύντομα, μιας και το κορίτσι και χιούμορ έχει και πένα και άποψη, βρέθηκε να μεσουρανεί στον κόσμο της μόδας. Προτάσεις βροχή από περιοδικά, portals, διάσημους

οίκους και διαφημιστικές. Όχι ότι είχε ποτέ οικονομικό πρόβλημα αλλά κατάφερε να παίρνει αμοιβές για την άποψή της που δεν ονειρευόμαστε καν. Το πιο παράδοξο; Οι άντρες βροχή στα πόδια της.

Η Leandra Medine, δεν είναι η κλασική όμορφη. Κάποτε την έλεγαν άσχημη. Είναι αρκετά γλυκούλα, με κορμί μοντέλου και εντελώς ακομπλεξάριστη. Σπάνια θα την δει κανείς να ποζάρει νορμάλ. Συνήθως παραμορφώνει το πρόσωπό της με αστείες εκφράσεις. Μας αρέσει. Όπως είπαμε, έχει άποψη και διαφέρει. H Leandra μάλιστα παντρεύτηκε τον καλό της και είναι μια χαρά ευτυχισμένη. Συνεχίζει να παίζει με κομμάτια εκκεντρικά, που τρομάζουν αρκετούς άντρες όταν βλέπουν μια γυναίκα να τα φορά, και μας δίνει ιδέες με το στυλ της. Θέμα της δεν ήταν η απωθητική εμφάνιση αλλά το απωθητικό στυλ για τον άντρα που μια γυναίκα μπορεί να θεωρεί υπέροχο.

Κολλητοί της; Karl lagerfeld, Grace Goddington, Anna Wintour, Anna Dello Russo. H Medine, μετά το απίστευτα δημοφιλές ManRepeller σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων ονόματι, Man Repeller x PJK η οποία κυκλοφορεί την άνοιξη. Για περισσότερο style και κομμάτια που μπορεί να απωθούν τους άντρες αλλά οι γυναίκες λατρεύουν να φορούν κάντε κλικ στο www.manrepeller.com. Απολαύστε την στις φωτογραφίες...

Keywords
Τυχαία Θέματα