Hollywood report: δείτε τα πιο κουλά νυφικά που έχουν φορέσει τα διάσημα κορίτσια

Αυτά τα κορίτσια μας εντυπωσίασαν και με το παραπάνω, ίσως για τους λάθος λόγους.

Οι διάσημοι που λατρεύουμε να μαθαίνουμε τα πάντα για αυτούς όχι μόνο παντρεύονται τους πιο όμορφους star με υπέρογκα διαμαντένια δαχτυλίδια, αλλά πολλές φορές είναι τέτοια η χαρά τους που διαλέγουν τα πιο παράξενα νυφικά που μπορείτε να φανταστείτε.

Θυμάστε πώς παντρεύτηκε η Britney Spears το φίλο της Jason

Alexander σε ένα γάμο που κράτησε μόνο 55 ώρες; Η απάντηση είναι φορώντας ένα νυφικό καπέλο του μπέιζμπολ.

Η καλλιτέχνης του burlesque Dita Von Teese δε θα μπορούσε να παντρευτεί τον εκκεντρικό Marilyn Manson με ένα κλασικό λευκό νυφικό. Η "θαρραλέα" νύφη διάλεξε ένα μπλε οινοπνευματί φόρεμα υπερπαραγωγή από τη Vivienne Westwood και μας θύμισε πιο πολύ τη νύφη του δράκουλα (δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα το να παντρευτείς το Manson).

Δύσκολο να πιστέψετε πως το ατίθασο κορίτσι της pop μουσικής, Gwen Stefani, είναι παντρεμένο εδώ και 10 χρόνια με τον καλό της Gavin Rossdale, αλλά το λευκό ροζ νυφικό της δια χειρός John Galliano δεν ξεχνιέται με τίποτα.

Η Celine Dion όχι μόνο παντρεύτηκε τον κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της Angeline, αλλά φόρεσε και ένα headpiece πολυέλαιο για να κάνει το γάμο της λίγο πιο δραματικό. Δράμα πράγματι!

Φυσικά για το τέλος αφήσαμε τη ζουμερή Pamela Anderson που δε θα μπορούσε να απογοητεύσει κανέναν από τους θαυμαστές της ούτε στο γάμο της με τον Tomi Lee. Έτσι, στη θέση του νυφικού φορέματος ξετρύπωσε ένα λευκό μικροσκοπικό μπικίνι που άφησε για άλλη μια φορά σε κοινή θέα τα κάλλη της πάλαι ποτέ ναυαγοσώστριας!

Διαβάστε επίσης:

Oι πιο πρωτότυποι celebrity γάμοι

 

Keywords
Τυχαία Θέματα