Christian Louboutin: Το tattoo σας τώρα και πάνω στα… παπούτσια σας!

Από ιδέες άλλο τίποτα ο διάσημος σχεδιαστής

Τα τατουάζ ή τα λατρεύεις ή τα μισείς. Η απήχησή τους είναι πολύ μεγάλη και ο διάσημος Christian Louboutin είπε να το εκμεταλλευτεί δεόντως! Τι σκέφτηκε; Να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες τους να μπορούν να... διπλοφορούν τα tattoo τους. Πώς; Μα φυσικά παραγγέλνοντας όποιο παπούτσι του οίκου επιθυμούν, προσθέτοντας πάνω το αγαπημένο τους σχέδιο tattoo.


λάτρεις των tattoo αλλά και των υποδημάτων Christian Louboutin, μπορούν να στείλουν τη φωτογραφία με το τατουάζ τους στο στούντιο του Christian Louboutin, καθώς επίσης και να διαλέξουν το στυλ και το ύφασμα που επιθυμούν. Με λίγα λόγια, θα έχουν στα χέρια τους ένα ζευγάρι παπούτσια που ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα φοράει καμία άλλη κυρία.
Μπορείτε να διαλέξετε ό,τι τύπο παπουτσιού επιθυμείτε, από ψηλοτάκουνες γόβες μέχρι loafers. Kαι μπορεί τα σχέδια με τους δράκους στην κεντρική εικόνα, να είναι κάπως too much, εσείς φανταζόμαστε θα έχετε πιο διακριτικά tattoo.

Φυσικά, αν θέλετε να τα αποκτήσετε, θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι σας στην τσέπη, μιας και οι τιμές ξεκινάνε από 1000 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες στο site τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα