5 έξυπνα SOS tips μανικιούρ

11:55 2/1/2013 - Πηγή: Queen.gr

Από την nail expert Άννα Αλμπάνη

Τι μπορεις να κάνεις αν σπάσει το νύχι σου ξαφνικά και δεν προλαβαίνεις να πάς στην ειδικό; Για αυτό το "επείγον" περιστατικό- και άλλες 4 περιπτώσεις- η αγαπημένη nail expert των stars, Άννα Αλμπάνη, μας αποκάλυψε tricks που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας και είναι σούπερ αποτελεσματικά.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αν:

1.Σπάσει το νύχι σας: χρησιμοποιήστε λίγο χαρτί υγείας ποτίζοντάς το με top coat. Αμέσως "μεταμορφώνεται" σε ένα θαυματουργό handsaplast νυχιών!

2.Τα νύχια σας είναι κίτρινα: τρίψτε τα με οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα! Μετά από δύο ή τρεις μέρες τριψίματος, η κιτρινίλα θα εξαφανιστεί και θα έχετε ξανά λαμπερά άκρα!

3.Θέλετε να τα κοντύνετε προσωρινά, μέχρι το ραντεβού σας στο nail salon: χρησιμοποιήστε μία λίμα και όχι νυχοκόπτη. Λιμάρετε τα νύχια σας σωστά προς μία κατεύθυνση και όχι με επαναλαμβανόμενες "μπρος – πίσω" κινήσεις.

4.Δεν θέλετε να καταστρέψετε την βάση των νυχιών σας: μην χρησιμοποιήσετε το buffer απευθείας πάνω στην βάση του νυχιού καθώς θα την "αλλοιώσει". Και μην ξεχνάτε να βάζετε διπλή στρώση διαφάφανης βάσης νυχιών- έτσι θα είστε απόλυτα σίγουρες πως προστατεύετε το φυσικό τους χρώμα από τις χρωστικές των βερνικιών.

5.Δεν έχετε το ίδιο βερνίκι για χέρια και πόδια: βάψτε τα δάχτυλα των ποδιών με ένα πιο σκούρο χρώμα απ'ότι τα νύχια των χεριών. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε το κοντράστ και έχετε ένα ασφαλές, κομψό look.

Keywords