10+1 πράγματα που δεν ξέρετε για τη Δέσποινα Βανδή

11:43 1/8/2012 - Πηγή: Queen.gr

Κι όμως υπάρχουν "μυστικά" που δεν ξέρουμε για εκείνη.

Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι που είναι στην επικαιρότητα πολλά χρόνια, έχουν πει σχεδόν τα πάντα ή έχουμε μάθει τα πάντα για τη ζωή τους. Κι όμως πάντα θα υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που θα έχουν μείνει στο σκοτάδι ή είναι θα γνωστές σε πολύ μικρό κύκλο ανθρώπων. Ας μάθουμε λοιπόν κάτι παραπάνω για τη Δέσποινα Βανδή.

- Το ψευδώνυμο Βανδή δεν ήταν δικής της επινόησης, αλλά ενός επιχειρηματία. Της το πρότεινε, της Δέσποινας της άρεσε, το κράτησε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

- Το πρώτο της φοιτητικό σπίτι στη Θεσσαλονίκη

ήταν κοντά στην περιοχή Καμάρα.

- Για ένα μικρό διάστημα σα φοιτήτρια –πριν ασχοληθεί με το τραγούδι- για να βγάλει επιπλέον χαρτζιλίκι δούλεψε σε οίκο νυφικών ως πωλήτρια.

- Με τον ηθοποιό και σεναριογράφο Παντελή Καναράκη και την τραγουδίστρια Ελένη Πέττα, γνωρίζεται από τα πρώτα της φοιτητικά χρονιά, στη Θεσσαλονίκη.

- Κολλητή της φίλη ήταν μια συμφοιτήτρια της από τη Φιλοσοφική Σχολή, η Κική, η οποία ακόμη και σήμερα είναι η πιο στενή της φίλη.

- Το πρώτο της σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα διαμέρισμα στα πηγαδάκια Βούλας.

- Έχει άλλα δύο αδέλφια (έναν αδελφό και μία αδελφή), μεγαλύτερα σε ηλικία από εκείνη που ζουν στην Καβάλα.

- Την ημέρα του γάμου της ήταν ήδη έγκυος στη Μελίνα, χωρίς όμως να το ξερει.

- Το 1998, μέσα σε τρεις μήνες, είχε δύο σοβαρά αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Στοπ πρώτο την έσωσαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου και στο δεύτερο το τζιπ αυτοκίνητό της. Το κακό τρίτωσε τον Αύγουστο του 2008, όταν ο οδηγός τράκαρε το αυτοκίνητο της στην Κηφισίας, προκαλώντας της 7 ράμματα.

- Παλιότερα φοβόταν υπερβολικά τα αεροπλάνα, κάτι που κατάφερε να το ξεπεράσει με τα χρόνια.

- Είχε φτάσει πολύ κοντά ώστε να αγοράσει το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Θεολόγο. Η αγορά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.
Διαβάστε επίσης:

H Δέσποινα Βανδή πιο σέξι από ποτέ στην πισίνα

Brioches από τα χεράκια της Δέσποινας Βανδή

H διατροφή της Δέσποινας Βανδή για κορμί λαμπάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα