«Το λιγότερο που μπορούμε»

Στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τον υποδέχτηκε λέγοντας:

«Με πολλή χαρά σε υποδεχόμαστε στο Νοσοκομείο μας και μάλιστα η επίσκεψή σου είναι η πρώτη για τη φετινή χρονιά. Τι καλύτερο για τους μικρούς μας ασθενείς που βρίσκονται σήμερα κοντά σε έναν από τους αγαπημένους τους αστέρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μας συγκινεί βαθιά η στήριξή σου στο έργο μας που είναι πολύτιμη και εκφράζει την γενναιοδωρία

της ψυχής σου και την ευαισθησία σου.

Εδώ και χρόνια αγκαλιάζεις με αγάπη τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, είτε μέσα από τις επισκέψεις σου με τον Ολυμπιακό, είτε με τη δωρεά από το φλουρί της πίτας του Ολυμπιακού πριν δύο χρόνια και τώρα με τη δωρεά από το δώρο που έλαβες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την επιτυχημένη πορεία της Εθνικής μας στο EURO 2012. Τέτοιες χειρονομίες δικαιώνουν τη βαθειά μας πίστη ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για να μην χάνεται ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών.

Είσαι ένας ξεχωριστός φίλος της ΕΛΠΙΔΑΣ, ως αθλητής, ως πρωταθλητής και ως άνθρωπος, και αυτό φανερώνεται και από την αγάπη των συμπαικτών σου στην Εθνική Ελλάδος που αφιέρωναν σε σένα τα πιο σημαντικά γκολ όταν τραυματίστηκες και αποχώρησες από τους αγώνες. Χαιρόμαστε που αποκαταστάθηκε το τραύμα σου και που γυρνάς μετά από 7 μήνες στις προπονήσεις και σύντομα στα γήπεδα. Mε συγκινεί το ότι πιστεύεις σε εμάς, μοιράζεσαι το όραμά μας και σήμερα με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε μαζί σου εδώ για να σε τιμήσουμε συμβολικά.

Δίνεις μεγάλη δύναμη και κουράγιο στον δικό μας αγώνα που συνεχίζεται με το ίδιο σθένος καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου και των παιδιών συνεχώς αυξάνονται, σε μια εποχή που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε κάθε τομέα. Γι’αυτό, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για τη συμπαράστασή σου, και να σου ευχηθώ υγεία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα σου!».

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια και δήλωσε συγκινημένος:

«. Είναι μια πρωτοβουλία που πήραμε πριν από μερικά χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά και δίπλα σας, αλλά νομίζω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε σας για το έργο που επιτελείτε. Πραγματικά εσείς είστε αυτή που δίνετε αυτό το όραμα και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε εσάς. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και να είστε σίγουρη ότι και εγώ αλλά και η οικογένεια του Ολυμπιακού και ο Πρόεδρος θα είμαστε δίπλα και σε εσάς, αλλά και στα παιδιά που μας έχουν τόση πολλή ανάγκη. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και ότι επιθυμείτε».
Στη συνέχεια η κα.Βαρδινογιάννη σε αναγνώριση της συνεισφοράς του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ του ζήτησε να τοποθετήσει το αστέρι με το όνομά του στον τοίχο του «Ουρανού των αστεριών» για να θυμίζει για πάντα την προσφορά του. Και ως ανάμνηση της επίσκεψης του, του πρόσφερε ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών και των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» που είχαν πάει νωρίτερα στο νοσοκομείο για να παραδώσουν στην κυρία Βαρδινογιάννη τα χρήματα που συγκέντρωσαν από το Χριστουγεννιάτικο bazaar, το οποίο διοργάνωσαν στο σχολείο τους, γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό: την υποστήριξη των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η καΒαρδινογιάννη τα ευχαρίστησε συγκινημένη για την προσφορά τους και τα συνεχάρη για την αγάπη και το πνεύμα αλληλεγγύης που εκφράζουν με αυτή την χειρονομία τους στα άρρωστα παιδιά. Τα παιδιά συνόδευαν η κυρία Βάσια Παπαδοπούλου, εκ μέρους της διοίκησης των εκπαιδευτηρίων, η κυρία Κατερίνα Βαρελά, εκπαιδευτικός του σχολείου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των εκπαιδευτηρίων, κα Δήμητρα Τσούγια.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Το λιγότερο που μπορούμε» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα