Συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από τη ΔΟΥ Νάουσας

Δύο άτομα συνελήφθησαν κι ένας τρίτος αναζητείται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι μπροστά από το κτίριο τής Εφορίας Νάουσας κατά την κινητοποίηση φορέων και κατοίκων της πόλης, που αντιδρούν στη μεταφορά των υπηρεσιών της στη ΔΟΥ Βέροιας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν τη μεταφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού και προσπάθησαν να την παρεμποδίσουν, με συνέπεια να προκληθεί ένταση και να ξεσπάσουν επεισόδια με τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν σε χρήση χημικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,

μερίδα αγανακτισμένων πολιτών χρησιμοποίησε τα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί πέριξ της Εφορίας και κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 60χρονου λογιστή και του 33χρονου γιου του, οι οποίοι κρατούνται, κατηγορούμενοι για διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση, ενώ θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βέροιας. Επίσης, αναζητείται 39χρονος που κατηγορείται για τις ίδιες πράξεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από τη ΔΟΥ Νάουσας appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα