Πεδουλάκης: Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που απέδωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο παρκέ στην επικράτησή τους επί της Άλμπα, ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» όμως αναφέρθηκε και στη συνέχεια καθώς η νίκη της Μάλαγα επί της Ρεάλ, περιπλέκει τα πράγματα στον Ε΄όμιλο. Ο «Άρτζι» έκανε λόγο για… μαραθώνιο, τονίζοντας ωστόσο ότι οι «πράσινοι» πρέπει να κοιτάξουν τι κάνουν οι ίδιοι καθώς η πρόκριση τους βρίσκεται στο χέρι τους.

«Στο παιχνίδι ήμασταν πολύ

σοβαροί και βγάλαμε πολλή ενέργεια στην άμυνα. Η Άλμπα είναι μια ομάδα που έχει χάσει όλα τα ματς στα τελευταία λεπτά απαλλαγμένη από το άγχος της πρόκρισης. Αυτό την έκανε ακόμα πιο επικίνδυνη. Ήμασταν σοβαροί και ομαδικοί και αυτό φαίνεται από τις ασίστ μας. Είχαμε καλό παιχνίδι τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Μας βοήθησαν πολύ οι Ξανθόπουλος και Μπανκς που έλειπαν από τα προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό έδωσαν φρεσκάδα στην ομάδα», είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Είμαστε σε έναν όμιλο πολύ σκληρό και πολύ δυνατό. Τώρα υπάρχουν μπροστά μας πάρα πολλά σενάρια. Όμως πρέπει να κοιτάξουμε τι κάνουμε εμείς. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η Ρεάλ κόντρα στην Μάλαγα δεν είχε τον Ρούντι. Δεν ξέρω τι έγινε. Αγκομαχούσε. Η Euroleague φέτος είναι μαραθώνιος. Στον όμιλό μας όλα είναι ανοιχτά».

Όσον αφορά στην συνέχεια; «Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σε κάθε αγώνα θέλουμε την νίκη. Να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε προβλήματα όλη την χρονιά ακόμα και στο All Star Game. Δεν αλλάζουμε την νοοτροπία μας. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στην Α1 και μετά την Ρεάλ. Θέλουμε να φεύγουμε από τα παιχνίδια και να ξέρουμε ότι έχουμε προσπαθήσει. Δεν θέλουμε να μας πει κανένας ότι φάγαμε 100 πόντους γιατί περπατάγαμε στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πεδουλάκης: Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα