Παίρνουν αποφάσεις στον ΠΑΟ

Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού συνεδριάζει σήμερα, προκειμένου να πάρει αποφάσεις σχετικά με το άμεσο μέλλον της ομάδας, κυρίως σε ότι αφορά το «ψαλίδι» στα συμβόλαια και στις αποδεσμεύσεις.

Η επιτροπή αποτελείται από τους Αλαφούζο, Παναγόπουλο, Γόντικα και Πολέμη. Ετσι, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό και η σημερινή μέρα να έχει πολύ… ψωμί στον Παναθηναϊκό, που το τελευταίο διάστημα «μονοπωλεί» στην επικαιρότητα. Εν αναμονή, λοιπόν, των αποφάσεων στο «τριφύλλι».

Κανένα θέμα με Σπυρόπουλο

Όπως γράψαμε και από χθες, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στη Γ.Σ., ο Παναθηναϊκός δεν αντέχει συμβόλαια πάνω από 300.000 ευρώ. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ότι για τους παίκτες που παίρνουν περισσότερα, θα υπάρξουν εξελίξεις. Κάποιοι θα δεχθούν μείωση αποδοχών και κάποιοι θα αποχωρήσουν.

Ποδοσφαιριστές που έχουν απολαβές πάνω από 300.000 είναι οι Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι, Τοτσέ και Βιτόλο.

Ο Σπυρόπουλος παίρνει λιγότερα και δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσής του. Ούτως ή άλλως, οι άνθρωποι της ομάδας είναι και ευχαριστημένοι με τη φετινή του απόδοση, στα περισσότερα παιχνίδια. Μετά τις γιορτές, πάντως, αναμένεται να γίνει νέος διακανονισμός με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βγει η χρονιά.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα