Με στόχο το βήμα παραπάνω

Ο μεν πάει φουλ για πλέι οφ, ο δε για να ηρεμήσει όσο γρηγορότερα γίνεται με τον στόχο της παραμονής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Πανθρακικό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται εξίσου από νίκες στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιάννινα

Έχει ανέβει στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας και δείχνει πανέτοιμος να διεκδικήσει την είσοδό του στα πλέι οφ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το διπλό στην Νέα Σμύρνη, θέλει να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς και να γίνει φαβορί για την πεντάδα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε

η προετοιμασία του «Άγιαξ της Ηπείρου». Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει στην διάθεσή του και τον Καρίμ Φεγκρούς, καθώς ο Μαροκινός γκολκίπερ ξεπέρασε το οστικό οίδημα στον θώρακα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Τζημόπουλος, καθώς θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής απέναντι στον Πανθρακικό.

Αναλυτικά, η αποστολή του Πανθρακικού: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Λίλα, Κεϊτά, Πάντος, Ντάσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ

Πανθρακικός

Μετά το εμφατικό 3-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Πανθρακικός καλείται να δείξει τα δόντια του κι εκτός έδρας.

Οι Θρακιώτες έχουν αποσπαστεί έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και δεδομένα νιώθουν μια ασφάλεια, όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής.

Στα αγωνιστικά, ο Παύλος Δερμιτζάκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Χρίστου, με τον Ντιόγκο να παίρνει λογικά τη θέση του στην άμυνα. Εξίσου εκτός αποστολής για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» έμεινε κι ο Κουτσόπουλος, αφού ο Έλληνας γκολκίπερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό, με τον Βρονταρά να τον αντικαθιστά κάτω από την εστία.

Αναλυτικά, η αποστολή του Πανθρακικού: Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Λουσέρο, Βαχίρουα, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας, Μακρυδημήτρης.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Με στόχο το βήμα παραπάνω appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα