Μ. Βορίδης: Οι αρχές που ετέθησαν από τον υπουργό με ικανοποιούν

Διευκρινίσεις για τη θέση που διατύπωσε στη Βουλή για τη φορολόγηση των ακινήτων έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

«Αυτό που έκανα χθες είναι ότι είπα πως δεν πρέπει να υπάρξει υπέρμετρη φορολόγηση των ακινήτων, δεν πρέπει να υπάρξει αύξηση της φορολογίας των ακινήτων και ότι τα ακίνητα έχουν φορολογηθεί πολύ. Αυτή είναι η δική μου συμβολή σε αυτό τον διάλογο που γίνεται αυτές τις μέρες.

Έως εκεί», δήλωσε, μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Τόνισε ακόμη πως όσα είπε χθες ο υπουργός Οικονομικών τον καλύπτουν, λέγοντας: «Οι αρχές που ετέθησαν από τον υπουργό Οικονομικών είναι απολύτως ευκρινείς και με ικανοποιούν κιόλας. Πρώτον, δεν θα υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση. Δεύτερον, υλοποιείται η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για έναν ενιαίο φόρο για τα ακίνητα. Μένουν να δούμε (τις) λεπτομέρειες για αυτό τον ενιαίο φόρο. Εξορθολογισμός του συστήματος των αντικειμενικών αξιών. Τέταρτον, μελετάται η μείωση του φόρου μεταβίβασης ακινήτων».

The post Μ. Βορίδης: Οι αρχές που ετέθησαν από τον υπουργό με ικανοποιούν appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα