«Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στο πότε θα γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας.

«Επειδή θα πρέπει να ολοκληρωθεί η σειρά επαφών της τρόικας με τους υπουργούς πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, δεν μπορώ να το προσδιορίσω αυτή τη στιγμή. Φαντάζομαι πριν από την αναχώρηση μας για Βρυξέλλες, η οποία είναι την Τετάρτη το βράδυ», τόνισε.

«Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουμε ένα ζήτημα που πρέπει να υλοποιήσουμε, δηλαδή το σχέδιο Μανιτάκη για την κινητικότητα, για παράδειγμα, πρέπει να προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς υλοποίησης», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να εξακολουθήσει να εισπράττεται το ειδικό τέλος στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2013, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: «Πρέπει να επισπεύσουμε τη δημιουργία του μηχανισμού για τον ενιαίο φόρο. Εκεί πέρα πρέπει να τρέξουμε πιο γρήγορα, για να μην τίθεται αυτό το ζήτημα από πλευράς τρόικας».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

The post «Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα