Έρχεται χιόνι στο...πασχαλινό ορεινό καμπαναριό !

Σύνηθες φαινόμενο γίνονται πλέον οι μεταβολές του καιρού, το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την Άνοιξη να μας έχει βγει στραβοκάνα τελικά, αφού συνεχώς παραπατάει και χάνει το βηματισμό της. Σε κάθε στραβοπάτημα, ο γεροχειμωνας, που από ότι φαίνεται τριγυρνάει εδώ γύρω στα...
μέρη μας, δεν χάνει την ευκαιρία να δώσει το δικό του τόνο στον καιρό, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τη θερμοκρασία να πέφτει ξαφνικά και για συχνά διαστήματα.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται από το Σάββατο 16 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τρίτη, ο χειμώνας
θα εκτοπίσει την Άνοιξη για τα καλά, αφού και πολύ κρύο θα έχουμε για την εποχή, πολλές βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά της Βόρειας χώρας, αλλά και σημαντική ενίσχυση των Βοριάδων στα 8 μποφόρ. Πάω στοίχημα, πως ένα τέτοιο δελτίο, θα ταίριαζε γάντι εάν ο μήνας που θα γράφαμε τα παραπάνω, δεν ήταν ο Απρίλιος αλλά ο Νοέμβριος.

Και όμως. Δεν πρόκειται για κάποιο καθυστερημένο Πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ο καιρός τρελάθηκε και πλέον, ετοιμαστείτε να ξεθάψετε τα μπουφάν από τις ντουλάπες που πιθανόν να έχετε καταχωνιάσει. Άντε να δούμε, τι άλλο μας περιμένει μέχρι να μπούμε στο καλοκαίρι. Καλά, μην περιμένετε βέβαια και σπουδαία πράματα από το φετινό καλοκαίρι, αφού υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, ότι το κρύο θα κυριαρχήσει στην περιοχή μας, το επόμενο τρίμηνο!!!

xalazi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα