«Δεν είχα πότε επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Κολακευμένος που το όνομα του συνδέθηκε με τον πάγκο του Παναθηναϊκού -επισημαίνοντας πως πότε δεν είχε δεχτεί επίσημη πρόταση από τους «πράσινους» – δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ωστόσο τόνισε πως μία τέτοια πρόταση όσο δελεαστική και αν ήταν, δεν θα μπορούσε να τον πείσει να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης, ομάδα από την οποία είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ακόμη, ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε πως η ομάδα της Αρκαδίας θα κινηθεί -άμεσα-

για την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών με σκοπό να ενδυναμωθεί το ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

Για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: «Πριν πάω ήξερα τι θα αντιμετώπιζα. Δεν έχει να κάνει με τη συνεισφορά μου στην ομάδα. Το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου ξέρει τι δουλειά είχαμε κάνει. Εγώ κρατάω τα δύο υπέροχα χρόνια και τον τρόπο που με χαιρέτησε ο κόσμος στον τελευταίο αγώνα. Ήμουν προετοιμασμένος και ήξερα την κατάσταση. Ακόμη και σήμερα δέχομαι μηνύματα από οργανωμένους φιλάθλους που μου λένε ότι ντρέπονται για όσα συνέβησαν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Έχουμε δημιουργήσει μία δυνατή έδρα, καλύτερη από την περσινή. Πλέον κάνουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες, τα παιδιά έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να συνεχίσουμε και στο δεύτερο γύρο.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τον καλό ρυθμό. Στο Κύπελλο τα πράγματα είναι διαφορετικά, θέλουμε να είμαστε καλοί και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι τα πλέι οφ. Ωστόσο, το Κύπελλο δεν μας αφήνει αδιάφορους».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Πρώτα από όλα είναι πολύ δύσκολο να μπεις σε αυτή την ομάδα. Πριν καιρό είχαμε πρόβλημα, καθώς μας έλειπαν πέντε παιδιά, για ενάμισι μήνα. Ωστόσο, τώρα επιστρέφουν. Θα γίνουν μία-δύο μεταγραφικές κινήσεις για να ενδυναμώσουμε το ρόστερ, η ομάδα όμως δύσκολα θα αλλάξει».

Για τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού: «Κάτι τέτοιο είναι πολύ τιμητικό για τη δουλειά μου. Υπήρξε κίνηση για το αν θα μπορούσα να μιλήσω επίσημα για να αναλάβω την ομάδα, αλλά ποτέ κάποια επίσημη πρόταση. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είμαι ικανοποιημένος και δεν μπορώ να αφήσω την ομάδα μου, όσο δελεαστική και αν είναι η πρόταση».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν είχα πότε επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα