Δείτε LIVE την κηδεία του Ούγκο Τσάβες [live βίντεο]

Στο «στρατώνα του βουνού», στο στρατόπεδο από όπου ξεκίνησε το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του 1992, πριν εκλεγεί πρόεδρος το 1998 οδηγείται ο Ούγκο Τσάβες

Πλήθος κόσμου και 55 αρχηγοί κρατών από όλο τον κόσμο, αποχαιρετούν τον ηγέτη της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες.

Στην κηδεία

του Ούγκο Τσάβες παραβρέθηκαν οι περισσότεροι από τους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής όπως η νυν πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ και ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ίνασιο Λουλά ντα Σίλβα, ο πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο και ο πρόεδρος του Εκουαδόρ Ραφαέλ Κορέα.

Επίσης, στην τελετή παρέστησαν και ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένα Νιέτο, ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος, ο πρόεδρος της Χιλής Σεμπάστιαν Πινιέρα, ο πρόεδρος του Περού Ολάντα Χουμάλα, ο Ντανιέλ Ορτέγκα πρόεδρος της Νικαράγουας, ο Ρικάρντο Μαρτινέλι πρόεδρος του Παναμά, ο Μαουρίτσιο Φούνες πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ και ο Ότο Πέρες πρόεδρος της Γουατεμάλας. Επίσης από την μακρινή Καραϊβική παρέστη και ο πρόεδρος της Αϊτής Μισέλ Μαρτελί και ο Ντανίλο Μεντίνα της Δομινικανής Δημοκρατίας. Παρόντες ήταν ακόμη οι πρόεδροι του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Δείτε εδώ live την κηδεία του Ούγκο Τσάβες.

The post Δείτε LIVE την κηδεία του Ούγκο Τσάβες [live βίντεο] appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα