Κρήτη: Ο εφηβικός έρωτας που κατέληξε σε τραγωδία

20:07 26/7/2012 - Πηγή: Olympia
Σε εφιάλτη έχει εξελιχθεί η υπόθεση που ξεκίνησε από ένα εφηβικό φλερτ μεταξύ μιας 14χρονης από το Τυμπάκι Κρήττης και του 18χρονου πρώην φίλου της!

Σήμερα το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν τα δύο αδέρφια του 44χρονου Τυμπακιανού που εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο της Τρίτης στην πλατεία του Τυμπακίου μαζί με τους δύο δικηγόρους της οικογένειας Αντώνη Δαμανάκη και Κατερίνα Χατζηδογιαννάκη.

Όλοι περίμεναν τον 44χρονο προκειμένου να πάνε όλοι μαζί στην εισαγγελία για να παρουσιαστεί και να θέσει εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης. Ωστόσο αυτό δεν έγινε λόγο διαδικαστικών κωλυμάτων και καθυστερήσεων στα πλαίσια της προανάκρισης. Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος θα παρουσιαστεί στην εισαγγελία αύριο το πρωί. Μέσα στις προθέσεις της οικογένειας από το Τυμπάκι είναι να καταθέσει και μηνύσεις στην άλλη οικογένεια για την απρόκλητη επίθεση.

Τι λέει ο πατέρας της 14χρονης

Σήμερα το μεσημέρι ο πατέρας της 14χρονης δήλωνε ότι έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη υπογραμμίζοντας πως πιστεύει ότι θα δικαιωθεί για τα δεινά που έχει υποστεί η οικογένεια του από τον 18χρονο που παρέσυρε την κόρη του και ντρόπιασε τον ίδιο.

Ο 39χρονος πατέρας υποστηρίζει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ότι ουδέποτε πείραξε και ενόχλησε σεξουαλικά τον νεαρό που είχε σχέσεις με την κόρη του αλλά δεν ήθελε να την αποκαταστήσει. Προσπαθούσα να μάθω την αληθεια για τις σχέσεις του με το παιδί μου, αυτά που λέγονται δεν είναι αλήθεια. Το παιδί μου υποφέρει φέρεται να λέει ο πατέρας της 14χρονης που, σύμφωνα με πληροφορίες πάντα, βιώνει τους τελευταίου μήνες μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την ψυχική της υγεία και ταλαιπωρείται πάρα πολύ τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της.

Αναφορικά με το περιστατικό η πλευρά του 44χρονου υποστηρίζει στο prismanews.gr τώρα ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν δικό του αλλά το πήρε από τους τρεις θείους του 18χρονου που του επιτέθηκαν απρόκλητα στην πλατεία του Τυμπακίου.

Τι λέει η οικογένεια του 18χρονου

Από την άλλη πλευρά η οικογένεια του 18χρονου φαίνεται ότι βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Τα τρία αδέρφια της μητέρας του 18χρονου θέλησαν το βράδυ της Τρίτης να ζητήσουν εξηγήσεις από τον 44χρονο που βρισκόταν στην πλατεία. Οι πληροφορίες λένε ότι του επιτέθηκαν μεν με μπουκάλι αλλά όπλο δεν κρατούσαν. Το όπλο, λένε οι πληροφορίες, το κρατούσε ο 44χρονος που μάλιστα το επιδείκνυε μερικές μέρες πριν και πάλι στην πλατεία του χωριού. Μάλιστα, την ώρα του επεισοδίου στην πλατεία βρισκόταν τουλάχιστον 30 παιδιά με της οικογένειες τους που έπαιζαν αμέριμνα και ο κίνδυνος εξοστρακισμού μιας σφαίρας ήταν κάτι παραπάνω από ορατός. Σύμφωνα με την άλλη πλευρά αλλά και με πληροφορίες από την περιοχή, ο δράστης του περιστατικού είχε πάει στην πλατεία έτοιμος για καυγά και οπλισμένος ενώ μετά τη συμπλοκή υπήρχαν στο σημείο και δύο αυτοκίνητα τα οποία και τον περίμεναν για να διαφύγει.

Πηγή: madata.gr


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα