Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ

15:26 18/2/2012 - Πηγή: Olympia


Η εγκληματική ανεπάρκεια στην φύλαξη του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας και μάλιστα μετά το προηγούμενο της διάρρηξης της Εθνικής μας Πινακοθήκης, δείχνει ότι η χώρα μας σήμερα δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει συντεταγμένα και να προστατεύσει τους πολίτες και τους Εθνικούς θησαυρούς.
Φαίνεται ακόμη ότι με τις καταστροφές των προηγούμενων ημερών σε επιχειρήσεις, καταστήματα αλλά και καταστροφές στην Αρχιτεκτονική κληρονομιά της Αθήνας τίποτα πλέον

δεν λειτουργεί στην χώρα μας.
Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Θόδωρος Βλαγκούλης
αναφερόμενος στην λεηλασία του Μουσείου Αρχ. Ολυμπίας, στο ¨πλιάτσικο¨ της ιστορίας μας.
Τόνισε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι αυτό που έγινε στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας με την εισβολή τρομοκρατών – συμμοριών αποτελεί όνειδος και ντροπή για τη χώρα μας, η δε παραίτηση του Υπουργού Πολιτισμού κ. Γερουλάνου δεν μπορεί να ξεπλύνει την ντροπή και τον εξευτελισμό της πατρίδας μας.
Όλα αυτά δείχνουν ότι ο τόπος μας δεν κυβερνάται πλέον γι΄αυτό και χρειαζόμαστε μια σοβαρή και υπεύθυνη Κυβέρνηση που θα δώσει λύσεις στα προβλήματα του τόπου αλλά και στα προβλήματα ασφαλείας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες ως προς την ίδια την ζωή τους, την προστασία των περιουσιών τους και το κυριότερο την διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς από φαινόμενα όπως της λεηλασίας των θησαυρών στην Εθνική Πινακοθήκη και χθες στο αφύλακτο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Κλείνοντας ο κ. Βλαγκούλης τόνισε αυτή τη σοβαρή και υπεύθυνη Κυβέρνηση μπορεί να δώσει στον τόπο μας μόνο μια συντεταγμένη Πολιτική Δύναμη που διαθέτει ολοκληρωμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα και σε θέματα που θα διασφαλίσουν την νομιμότητα αλλά και ιδιωτική δημόσια περιουσία είναι η Ν.Δ. με την υπεύθυνη ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά.

σσΟ: Καλα όλα αυτά κύριε Βλαγκούλη αλλα η ΝΔ δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση; Δηλαδή η ψήφος εμπιστοσύνης θεωρείτε ότι είναι κάποιο σκετς ή θεατρική παράσταση; Δεν έχετε καταλάβει ότι υπάρχει ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ στα πάντα ως ξεκάθαρα δήλωσε ο κύριος Αβραμοπουλος στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα