Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

15:51 6/1/2012 - Πηγή: Olympia

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ “ΘΥΣΙΕΣ” ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ

ΜΕ ΔΥΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΟ MEGA Η “ΕΛΠΙΔΑ” ΑΠΟ ΤΗ “ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ”

Ρεπορτάζ

Αποκαλύπτει ο Στέφανος Χίος στην σημερινή “Δημοκρατία”

Ηθοποιός

σημαίνει φως, τέχνη, θυσίες, στέρηση. Εάν συνοδεύεται όμως και από μια θέση στο δημόσιο, τότε υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη επαγγελματική ασφάλεια και σιγουριά. Στην Ελλάδα του 1 εκατομμυρίου ανέργων και των 3 εκατομμυρίων νεόπτωχων, ακόμα και οι λαμπροί star της τηλεόρασης απολαμβάνουν την «καβάντζα» του δημοσίου. Αυτό φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση της καταξιωμένης «Ελπίδας» του δημοφιλέστατου σήριαλ «Η ζωή της άλλης», Ευδοκίας Ρουμελιώτη, που έχει σαρώσει στις μετρήσεις της AGB. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η κ.Ρουμελιώτη με την διαπιστωτική πράξη 101 με ημερομηνία 3-1-2011 περί μεταφοράς από 1-1-2011 όλων των υπαλλήλων(μονίμων και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου) των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων στην Περιφέρεια Αττικής, καταλαμβάνει θέση στη βαθμίδα Γ, προσόντων ΔΕ(Δημόσιας Εκπαίδευσης)με ειδικότητα «Διοικητικού-Λογιστικού». Άρα όταν η διάσημη πρωταγωνίστρια Ευδοκία Ρουμελιώτη ξεκαθάριζε προσφάτως σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ότι «με 1000 ευρώ από τη δουλειά μου στο Εθνικό Θέατρο περνάω μια χαρά», προφανώς εννοούσε ότι περνάει μια χαρά συνυπολογιζόμενης και της θέσης της στην Περιφέρεια Αττικής του λαοπρόβλητου στελέχους του ΠΑΣΟΚ και φίλου της πρώην πρωθυπουργικής αυλής, περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.

Το ερώτημα είναι: Με απασχόληση στο «Εθνικό θέατρο»(η κ.Ρουμελιώτη εμφανίζεται στο έργο του Παύλου Μάτεσι «Ο βασιλικός» σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου)την ώρα που η κρατική σκηνή επιχορηγείται με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου με 2 εκ ευρώ(χρήματα ελλήνων πολιτών)πόσο ηθικό είναι τελικά για ένα «πρότυπο και είδωλο» (όπως διαβάζουμε σε σχόλια φανατικών φίλων της ηθοποιού στη σελίδα της στο face book), να κρατάει μία ακόμα θέση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα; Το παράδειγμα δεν αφορά αποκλειστικά την κ.Ρουμελιώτη. Αφορά διασταλτικά πολίτες Α’ κατηγορίας που έχουν την δυνατότητα να ζουν άνετα(εάν δεν κάνουμε λάθος η ηθοποιός ζει στην Πολιτεία με τον μέλλοντα σύζυγος της, γνωστό επιχειρηματία), και έχει πρόσθετες απολαβές από μισθολόγιο σε σήριαλ υψηλής τηλεθέασης. Παρεμφερές θέμα που είχε δημιουργήσει ντόρο πριν από λίγο καιρό ήταν η είδηση ότι ευκατάστατοι του θεάματος και της πολιτικής διεκδικούσαν(νομίμως)και εισέπρατταν το επίδομα τριτέκνων.

Το θέμα της εργασίας της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στην Περιφέρεια Αττικής αποκάλυψε στη «δημοκρατία»ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ Ανατολικής Αττικής και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής, Αδαμάντιος(Μάκης)Γάκης. «Είναι από τις περιπτώσεις που δικαίως αναρωτιόμαστε όλοι οι πολίτες σε εποχές χρεοκοπίας εάν το νόμιμο είναι και ηθικό και ειδικά για δημόσιο πρόσωπο. Την ώρα που κάποιοι δεν έχουν να φάνε, κάποιοι άλλοι έχουν δύο μισθούς στο δημόσιο και έναν στον ιδιωτικό για τον

Keywords
Αναζητήσεις
ευδοκια ρουμελιωτη γυμνη, ευδοκια ρουμελιωτη ηοτ
Τυχαία Θέματα