ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας ! Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό;

16:27 4/1/2012 - Πηγή: Olympia

Η έρευνα είναι από το μαχητικό www.aegeantimes.gr

η οποία έχει κάποιες ανακρίβειες, είναι όμως τόσο ενδιαφέρουσα που την παραθέτουμε αυτούσια. Επί της αρχής είναι σωστή και ανοίγει το δεύτερο μεγάλο χτύπημα από αυτά που οδήγησαν την Ελλάδα στα νύχια του Παπανδρέου και της εκποίησης.

Διαβάστε το και θα ασχοληθούμε επιμέρους με τα θέματα σύντομα.

Η Ελλάδα

είχε την δική της 11η Σεπτεμβρίου και δεν ήταν άλλη από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου του 2004 !!! Λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων! Μια αποφράδα ημέρα, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να την θυμούνται όλοι οι Ελληνες ως την απαρχή της Σύγχρονης Ελληνικής Τραγωδίας , εντούτοις, ελάχιστοι είναι αυτοί που την θυμούνται σήμερα και απείρως πιο ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά, για να φτάσουμε μια πενταετία αργότερα στην Οικονομική Κρίση που συγκλονίζει τη χώρα!
Είμαι βέβαιος, ότι δεν θα μπορέσω σε ένα μέρος να καταφέρω να χωρέσω όλες τις σκέψεις μου που προκύπτουν από ντοκουμέντα της εποχής και από αποκαλύψεις που θα κάνουμε για πρώτη φορά και θα χρειαστεί να επανέλθω δεύτερη – ίσως και τρίτη- φορά!

Και προς θεού όχι για να σας πείσω αλλά διότι τα γεγονότα και η αλληλουχία τους είναι τόσα πολλά και κυρίως πολυεπίπεδα!

Η κρίση της Ελλάδος είχε σχεδιαστεί για τις αρχές του 2007. Για να πετύχει η κρίση και να καμφθούν οι «ασπίδες» του Ελληνικού λαού έπρεπε προηγουμένως να εκλείψουν ορισμένοι γνωστοί , λαοπρόβλητοι και κοσμαγάπητοι άνθρωποι! Όπως ο υπουργός εξωτερικών και κύπριος στην καταγωγή Γιάννος Κρανιδιώτης που προωθούσε το ενιαίο αμυντικό δόγμα Θράκη – ΑιγαίοΚύπρος, που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η Αμυντική προστασία της πολιτικής χάραξης της ΑΟΖ στην περιοχή.

Ο Γιάννος Κρανιδιώτης σκοτώθηκε ΜΕΣΑ στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος Falcon, σε ένα ατύχημα που όμοιό του δεν έχει σημειωθεί. Ένα ατύχημα που ουδείς μπόρεσε να το εξηγήσει ! Αν ζούσε ο Κρανιδιώτης , σίγουρα η διάσπαση του δόγματος θα ήταν πολύ δυσκολότερη. Όταν πέθανε, εγκαταλείφτηκε με μεγάλη ευκολία!

Προηγουμένως έπρεπε να διασπαστεί σε σε τιμάρια η μεγάλη ισχύς της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας. Κι αυτό έγινε με μερικούς … τυχαίους θανάτους και φυλακίσεις ανθρώπων, που είτε ήταν ένοχοι ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ύπαρξή τους εμπόδιζε τα σχέδια πολλών.

Σας υπενθυμίζω –γιατί σήμερα δεν είναι το θέμα μας αυτό- ότι σε διάστημα μιας πενταετίας, διαιρέθηκε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε δύο (Βορείο και Νοτίου) με μεγάλες συνέπειες για την ομογένεια και τον τότε Αρχιεπίσκοπο.

Αμαυρώθηκε η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας με όσα έγιναν εκεί με την Πρεσβεία μας και τον Αρχιεπίσκοπο Σπυρίδωνα. Οι ομογενείς σε Αμερική και Αυστραλία διαιρέθηκαν σε δύο στρατόπεδα!

Πολεμήθηκε μέχρις εσχάτων ο Πατριάρχης Πασών των Ρωσιών Αλέξιος και διαιρέθηκε η εξουσία του περιορίζοντάς τον σε … Πατριάρχη Μόσχας!

Πολεμήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μέχρις εσχάτων!
Ηρθε το σκάνδαλο Βαβύλη, και η υπόθεση με τον Ειρηναίο, που

Keywords
Τυχαία Θέματα