ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ: Στην… ουρά τα μεγάλα κανάλια

 Το τηλεοπτικό κοινό το ταυτίζει με τον ιδιοκτήτη του και νυν πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Το ευρύ κοινό το έμαθε την τελευταία διετία απο την παρουσία της Μαρίας Μπεκατώρου στα παιχνίδια του ΜΕGA, το κοινό όμως που ασχολείται με τον αθλητισμό, το απολαμβάνει εδω και δυο δεκαετίες.

Το καμάρι λοιπόν του ΤΗΛΕ

AΣTY είναι το αθλητικό τμήμα, το οποίο διοικεί ο γιός του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιάννης Καρατζαφέρης. Μπορεί ο Πρόεδρος να επιθυμούσε ο γιός του να ακολουθήσει πολιτική καριέρα, αυτός όμως έκανε το χόμπι του επάγγελμα, με αποτέλεσμα να διοικεί ενα επιτυχημένο αθλητικό τμήμα, με αρκετά έσοδα. Με βάρος στο στοίχημα δίνει δουλειά σε μια ντουζίνα δημοσιογράφους , με αρκετούς καμέραμεν για τα εξωτερικά θέματα.

Είναι δε τόσο επιτυχημένο το αθλητικό τμήμα,που στην αθλητική πιάτσα λένε χωρίς δόση υπερβολής, που αν δεν κινηθεί το κανάλι της Καλλιθέας δεν «παίζει» θέμα!! Τι εννοούν; Απλά αν δε καλύψει τα θέματα το μικρό ΤΗΛΕ, δεν μπορεί να παίξει το θέμα απο τα μεγάλα κανάλια τύπου MEGA, STAR, ANT1, ERT τα οποία προτιμούν λόγω διαπλοκής να καλύπτουν τα θέματα των πολιτικών….Το κανάλι του Καρατζαφέρη, όμως καταφέρνει να καλύπτει όλα τα θέματα της αθλητικής επικαιρότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τα περισσότερα δε να φαίνονται ως αποκλειστικά, αφού υπάρχει μόνο το δικό του μικρόφωνο!

Τα «μεγάλα» κανάλια αναγκάζονται να παρακαλέσουν το «μικρό»  ΤΕΛΕ ΑΣΤΥ για την εικόνα του θέματος, με αποτέλεσμα να γίνεται ουρά στις Τζιτζιφιές, αφού ο Γιάννης Καρατζαφέρης δίνει χαριστικά την εικόνα, δείχνοντας μάλλον συναδελφική δεοντολογία!

Πολλοί τηλεθεατές διαπιστώνουν αρκετές φορές διαφορά εικόνας, όμως όπως λέει η παροιμία «μπρός τα κάλλη, τι είναι ο πόνος».

Keywords
Τυχαία Θέματα