Τελικά ποιο είναι το megaλο μυστικό;

email αναγνώστη

Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει την λύση στο mega. Μετά την τελευταία ανακοίνωση των υπαλλήλων του Μεγάλου Καναλιού: Eργαζόμενοι προς μετόχους: To Mega θα γίνει το Βατερλό της φήμης σας οι πάντες έχουν σιγήσει…..Πού είναι ο πρόεδρος που εκπροσωπεί τους εργαζομένους? Τι ενημέρωση τους δίνει? Ποιες είναι οι κινήσεις τους προεδρείου? Ποιες είναι οι ενέργειες ενόψει της συνέλευσης του Δ.Σ που ξεκαθαρίζει παντού

ότι η συνέλευση έγινε μόνο για την σύσταση Δ.Σ…Προφανώς περιμένουν τον μάγο με τα δώρα τα χριστούγεννα…Ο μόνος εντάξει αποδεικνύεται ο Κ. Σαββίδης που όμως δεν τον αφήνουν να ανοίξει τα χαρτιά του μα ούτε και να βάλει χρήματα, παρολαυτά μπορεί αν θέλει να πληρώσει με προσωπικό λογαριασμό του ,τους αποστεωμένους υπαλλήλους του Mega channel ( ξέρετε είναι πολύ δύσκολο να είσαι 12 μήνες απλήρωτος και να μην βλέπεις πουθενά φώς). Η κυβέρνηση από την άλλη αδιαφορεί γιατί την συμφέρει το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας που όπως χαρακτηρίστηκε από κάποιον κυβερνητικό ήταν το πιο ισχύρο κόμμα της Ελλάδος και όχι απλό κανάλι!!!

Γιατί δεν δίνουν λύση τύπου Μαρινόπουλου αφού οι μεγαλομέτοχοι του καναλιού δεν θέλουν όπως αποδεικνύεται να το δουλέψουν και το κρατάνε στο πάγο? Πρώτα τους έφταιγαν οι προηγούμενοι (μολυσμένοι μέτοχοι) μετά οι τραπεζίτες σε συνεννόηση με την κυβέρνηση υποτίθεται ,στο τέλος ο μαιμου διαγωνισμός που απέτυχε παταγωδώς..τελικά ποιο είναι το MEGALO ΜΥΣΤΙΚΟ?

Ελ.Ελ.

The post Τελικά ποιο είναι το megaλο μυστικό; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα