Συμφωνεί σε σύσκεψη των υποψηφίων της Κεντροαριστεράς ο Καμίνης

Θετικός στην πρόταση Αλιβιζάτου

Τη σύμφωνη γνώμη του στο ενδεχόμενο σύσκεψης των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, «χωρίς δεύτερες σκέψεις και προσκόμματα» εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, απαντώντας στην επιστολή Αλιβιζάτου.

Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μετάθεσης των εκλογών, λέγοντας πως «πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επιλύσουμε τα θέματα αυτά. Θέση μας είναι ότι, προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες αδιάβλητης και ανοιχτής διεξαγωγής των εκλογών, δεν θα

αποτελέσει πρόβλημα η καθυστέρηση ολίγων εβδομάδων».

Αναφέρει πως «θα είναι χρήσιμη η συμβολή και εκείνων, κομμάτων ή πολιτικών κινήσεων, που συμμετέχουν εξαρχής στο εγχείρημα».

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι όλοι έχουν υποχρέωση να ανταποκριθούν στο κάλεσμά των δημοκρατικών πολιτών .«Να τους πείσουμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία δική τους μεγάλη δημοκρατική διαδικασία και όχι μία διαδικασία που αφορά λίγους, οι οποίοι, με διάφορα προσχήματα, επιδιώκουν να καθηλώσουν την προσπάθεια στα μέτρα τους.
Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας να συνδράμουμε την επιτροπή Αλιβιζάτου, ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες στα επιμέρους ζητήματα», τόνισε.
Πηγή in.gr

The post Συμφωνεί σε σύσκεψη των υποψηφίων της Κεντροαριστεράς ο Καμίνης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα