Στα χνάρια των… Τσαπανίδου – Αντωνοπούλου

Όση ώρα παρακολουθούσαμε την έναρξη του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκάι, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε από το μυαλό μας την εικόνα…της Πόπης Τσαπανίδου και της Εύας Αντωνοπούλου! Και αυτό γιατί ο δημοσιογράφος φαίνεται να ακολουθεί πιστά το μοντέλο των δύο γυναικών στην παρουσίαση, βγάζοντας όμως έντονα την αμηχανία, μιας και οι τελευταίες κρατάνε πολύ πιο τσαχπίνικα το ipad και διαβάζουν τις ειδήσεις χωρίς να καρφώνουν το βλέμμα τους! Δικαιολογημένο βέβαια το μεγάλο τρακ

του δημοσιογράφου για την πολυσυζητημένη του πρεμιέρα, όπως είπαμε, αξιοσημείωτη ωστόσο και η στιγμή που έψαχνε από πού θα του σκάσει η ρεπόρτερ για να πει την είδηση! Τόση τεχνολογία, μπέρδεψε τα μπούτια του!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αυριανά νούμερα του Σκάι απέναντι στα κεντρικά δελτία των άλλων καναλιών. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Ευαγγελάτου αλλά και στην Σία Κοσιώνη που ακολουθεί, αφού απορία δημιουργείται τι ενημερωτικό κενό θα καλύψει η ανκοργούμαν του Φαλήρου, με τη νέα έλευση στο κανάλι! 

Στα highlights η διαφήμιση από τα πρώτα πέντε λεπτά (και πολλά λέμε!) του ενημερωτικού του σάιτ, αμέσως μετά το skai.gr. Ακολούθησε το BBC και το CNN και μετά το χάος!

Και για να ευλογήσουμε και τα γένια μας, να’ ναι καλά η ανανεωμένη μορφή του enimerosi24 που τους έδωσε από χθες το βίντεο για το αόρατο αυτοκίνητο της Μερσέντες και είχαν όλη την άνεση του χρόνου να το ετοιμάσουν στη σημερινή  ενότητα για το ίντερνετ. Κερασμένο! Και η Lady Gaga επίσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα