Ρίχνει τους τόνους τώρα ο Στουρνάρας

«Κριτική πάντα γίνεται αλλά μερικές φορές είναι άδικη» φέρεται να δηλώνει ο Γ. Στουρνάρας, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τις πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, και οι οποίες τον έφεραν να μην επιθυμεί την παραμονή του στο υπουργείο Οικονομικών όντας ενοχλημένος «για την κριτική που δέχεται τις τελευταίες δύο ημέρες από κομματικά στελέχη της ΝΔ».

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που είδαν το φως

της δημοσιότητας αποδιδόμενες σε στενούς συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών μιλούσαν για έντονη ενόχληση, σε βαθμό δυσαρέσκειας, του υπουργού Οικονομικών για την κριτική που δέχεται τις τελευταίες δύο ημέρες από κομματικά στελέχη της ΝΔ, σε βαθμό που να μην επιθυμεί, υπό τις συγκεκριμένες, συνθήκες την παραμονή του στο υπουργείο Οικονομικών.

Μάλιστα, φερόταν να υπενθυμίζει ότι εκλήθη στον θώκο του υπουργού Οικονομικών από τρία διαφορετικά κόμματα για να αναλάβει, στα πρόθυρα κατάρρευσης της οικονομίας, ένα καθήκον που ουδείς άλλος επιθυμούσε. Δεν μπορούν, λοιπόν, τώρα, προσέθεταν οι συνεργάτες του, να του αποδίδουν άλλες ευθύνες (όπως, για παράδειγμα, την πτώση της εκλογικής δύναμης).

Επίσης, ο υπουργός φερόταν να δηλώνει ότι πλέον οι διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση του δημοσίου χρέους βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο, γεγονός που επιτρέπει τον χειρισμό του και από άλλο πρόσωπο, το οποίο «μπορεί να είναι ακόμα και ένα κομματικό στέλεχος».

Επίσης, οι συνεργάτες τού υπουργού δεν διέψευδαν ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Τράπεζα της Ελλάδος, επισημαίνοντας, πάντως, ότι είναι μία απόφαση που θα λάβει μόνον ο πρωθυπουργός.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα