Πόσοι ρεπόρτερ χρειάζονται για να καλύψουν τους «παρατηθείτε»;

Η αντισυγκέντρωση του MEGA και το «δανεικό» βίντεο του STAR

Από δυο ρεπόρτερ διέθεσαν όλα τα κανάλια για να καλύψουν τη χθεσινή συγκέντρωση των «παραιτηθείτε»… Και παρά το γεγονός ότι η κινητοποίηση των καναλιών ήταν αντιστρόφως ανάλογη του πλήθους που συγκεντρώθηκε… Απεδείχθη, τόσο για το MEGA όσο και για το STAR, ότι δεν ήταν αρκετοί!

Και εξηγούμαστε. Στο μεγάλο κανάλι η παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη που προλογίζει τα θέματα

του δελτίου ειδήσεων αναφέρει στην έναρξή του μεταξύ άλλων, «Όλο το παρασκήνιο για τη συγκέντρωση των αντεξουσιαστών». Ενώ ως γνωστόν δεν υπήρξε καμία αντισυγκέντρωση, κανενός αντεξουσιαστή! Προφανώς, είτε δεν την ενημέρωσαν οι ρεπόρτερ είτε ο σταθμός είχε «γραμμή» να μεταδίδει στους τηλεθεατές του ότι πραγματοποιήθηκε και αντισυγκέντρωση!

Στο STAR που επίσης με δυο ρεπόρτερ κάλυψαν τη συγκέντρωση, απεδείχθη – επίσης, ότι δεν ήταν αρκετοί! Αφού όταν η Μάρα Ζαχαρέα συνδέθηκε με τη δημοσιογράφο του καναλιού στην πλατεία προκειμένου να ενημερώσει για το τι συνέβη με τον νεαρό διαδηλωτή που επιχείρησε μπροστά στις κάμερες – το τονίζουμε αυτό, μπροστά στις κάμερες, να κάψει την ευρωπαϊκή σημαία, χρειάστηκαν το «δανεικό» βίντεο από την ιστοσελίδα της «Ναυτεμπορικής» για να στηρίξουν το θέμα!

Φανταστείτε η συγκέντρωση να είχε μέγα πλήθος και μέγα πάθος!

The post Πόσοι ρεπόρτερ χρειάζονται για να καλύψουν τους «παρατηθείτε»; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα