Οι εκπομπές της ΕΡΤ3 «εκτός των τειχών»

Την Παρασκευή, 24/3 «Καθημερινά και απλά» στο Μεσολόγγι – «ΕπιΚοινωνία» στη Βέροια

Η ΕΡΤ3 συνεχίζει να δίνει «φωνή» στην περιφέρεια, εκπέμποντας ενημερωτικό πρόγραμμα από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Μετά την επιτυχημένη μετάδοση των Ειδήσεων στις 19:00 από τη Λάρισα, την περασμένη εβδομάδα, αυτή την Παρασκευή, στις 24 Μαρτίου, οι δύο καθημερινές ενημερωτικές

εκπομπές της ΕΡΤ3 μεταδίδονται από δύο διαφορετικές πόλεις της χώρας.

Ειδικότερα, την παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η εκπομπή «Καθημερινά και απλά» με την Έλσα Ποιμενίδου και τον Χάρη Αρβανιτίδη, από τις 9:00 έως τις 12:00, φιλοξενείται στο Μεσολόγγι που έχει ταυτιστεί με τον Αγώνα του 1821. Η εκπομπή πραγματοποιείται δίπλα από τη λιμνοθάλασσα και παρουσιάζει την ιστορία της περιοχής, τα «Ιβάρια», την επιχειρηματική και συνεταιριστική δραστηριότητα και τις αλυκές.

Η «ΕπιΚοινωνία» με τη Θεοδώρα Αυγέρη και τον Δημήτρη Παπαγρηγορίου μεταδίδεται από τη Βέροια. Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας από τις 16:00 έως τις 18:00, με αναφορές στην ιστορία και τον πολιτισμό και με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ από τη Βεργίνα, τη Νάουσα, την Αλεξάνδρεια και τη Μελίκη, η εκπομπή καλύπτει όλο το εύρος των θεμάτων της περιοχής, από την πολιτική, την εργασία, την κοινωνία, την αγροτική παραγωγή, χωρίς να απουσιάζει η… γεύση από το παραδοσιακό ρεβανί.

The post Οι εκπομπές της ΕΡΤ3 «εκτός των τειχών» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα