Ο Π. Σαββίδης του ΘΕΜΑτος εγκαταλείπει την Αθήνα

...και επιστρέφει στις Σέρρες

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook

2007-2017. Πριν από δέκα ακριβώς χρόνια, άφηνα πίσω μου τις Σέρρες για να κατέβω να ζήσω και να εργαστώ στην Αθήνα. Η πρώτη φορά ήταν την περίοδο 2000 – 2002, οπότε στη συνέχεια επέστρεψα Σέρρες

ως Ειδικός Συνεργάτης του τότε δημάρχου Πετριτσίου Θεόδωρου Ταλιουρίδη. Η τετραετία (2002-2006) στο δήμο Πετριτσίου ήταν δημιουργική και είχε αποτέλεσμα (όλοι πλέον το αναγνωρίζουν), το οποίο όμως στην κάλπη δεν αναγνωρίστηκε από τους συμπατριώτες μου και έτσι μετά την ήττα του 2006, αποφάσισα να «ρίξω μαύρη πέτρα» να κατέβω Αθήνα και να ασχοληθώ αποκλειστικά με τη δουλειά μου και τη δημοσιογραφία. Δεν μπορώ να μη μνημονεύσω στο σημείο αυτό, τον αδικοχαμένο φίλο, συνεργάτη, αδελφό Σωκράτη Γκιόλια που μόλις πληροφορήθηκε πως «επιστρέφω» Αθήνα, αμέσως μου πρότεινε να ενταχθώ εκ νέου στη δημοσιογραφική ομάδα των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου («Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος») στο τότε ΑΛΤΕΡ. Ήταν λίγο πριν την έκρηξη και όσα ακολούθησαν και είχαν ως αποτέλεσμα η πάλαι ποτέ θρυλική ομάδα του Τριανταφυλλοπουλου να σκορπίσει, αναζητώντας ο καθένας μας νέα «στέγη» και την άνανδρη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια –που οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι- να μας «στοιχειώνει» έως σήμερα.

Από τον Αύγουστο του 2009 εργάζομαι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Εντελώς διαφορετικό κλίμα και στο ύφος της δουλειάς και σε όλα. Παράπονο κανένα –ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές- και εάν είχα θα ήμουν απαράδεκτος. Δεκάδες ρεπορτάζ, νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Μια εφημερίδα και μία διεύθυνση που ανέχονται το «κόλλημα» μου με τα οχυρά και βοηθούν όπου μπορούν να είναι καλά και τους ευχαριστώ. Θεωρώ πως ο κύκλος της Αθήνας έχει πλέον ημερομηνία λήξης. Ήταν μια πολύ καλή εποχή για μένα, με εμπειρίες και δυνατές συγκινήσεις ωστόσο αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω νέα πράγματα στη ζωή μου και στο –κοντινό ή μακρινό- μέλλον. Είδωμεν … Αυτή λοιπόν η δεκαετία της Αθήνας, ήταν δημιουργική και παραγωγική. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν, όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ -και να δείξω τη δουλειά- μου σε δύο κορυφαίες τηλεοπτικές εκπομπές παλαιοτέρα και στην κορυφαία εφημερίδα της χώρας τα τελευταία χρόνια, όσους και όσες ανέχτηκαν τις –τυχόν- παραξενιές μου και εάν έβλαψα ή ενόχλησα κανέναν/καμία ζητώ συγνώμη. Συνεχίζουμε !!!

The post Ο Π. Σαββίδης του ΘΕΜΑτος εγκαταλείπει την Αθήνα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββίδης, ΘΕΜΑτος, Αθήνα,savvidis, thematos, athina