«Νέα αντικείμενα» που ίσως ανήκουν στο boeing είδαν κινεζικοί δορυφόροι

Νέες εικόνες από δορυφόρους επεξεργάζεται η Κίνα και στις οποίες διακρίνονται κομμάτια στον Ινδικό Ωκεανό, τα οποία εικάζεται ότι ανήκουν στο αγνοούμενο αεροσκάφος της Malaysia Airlines, όπως ανακοίνωσαν οι Μαλαισιανές Αρχές.

Ο υπουργός Άμυνας και Μετραφορών, Χισαμουντίν Χουσεΐν στην καθημερινή ενημέρωση σχετικά με τις έρευνες ανακοίνωσε ότι το ένα από αυτά είναι 22×30μ. και ότι η κινεζική κυβέρνηση αναμένεται να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες εντός της ημέρας.

Οπως ανέφερε ο Χουσεΐν, «τα νέα

που έλαβα από τον κινέζο πρέσβη είναι ότι ο δορυφόρος εντόπισε αντικείμενα να επιπλέουν στο νότιο διάδρομο και στέλνουν εκεί πλοία για να εξακριβώσουν περί τίνος πρόκειται».

Η Κίνα είναι ένα από τα 26 κράτη που συμμετέχουν στις έρευνες για την αγνοούμενη εδώ και δύο εβδομάδες πτήση MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, της οποίας οι περισσότεροι επιβάτες ήταν Κινέζοι.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες κινεζικοί δορυφόροι είχαν εντοπίσει κάποια ευρήματα τα οποία φέρονταν να ανήκουν στο αεροσκάφος. Ωστόσο, οι ομάδες των ερευνών που έσπευσαν στο σημείο δεν βρήκαν τίποτα.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα