Να σταματήσει ο εμπαιγμός των απλήρωτων 2300 συνταξιούχων και 140 εργαζομένων του ΕΔΟΕΑΠ

Της Ελένης Σπανοπούλου

ΑLERT !
ΑΘΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ 1000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ .

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΑΝ… 975 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ…..ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ !!!

Έχει όμως και η ανοχή μας τα όρια της !!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ,ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ !
Π’αψτε να

κρύβεστε !!

Εμπαίζετε 18000 αγωνιούντες ασφαλισμένους,
2300 με το έτσι θέλω απλήρωτους συνταξιούχους και 140 εργαζόμενους.
Και το απίστευτο? Πρόεδρος οργανισμού ρωτάει…. τους νομικούς ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΛΗΦΘΟΥΝ σε…. ΓΣ και για ποιες χρειάζεται αυξημένη απαρτία! Ας του απαντήσει κάποιος ή, ας διαβάσει το Καταστατικό του Οργανισμού που θέλει να διοικήσει.
Ας απαντήσει, όμως, αυτός ο πρόεδρος στο ερώτημα : Γιατί με ζημιά και με αρνητική θέση των οικονομικών δεδομένων του ΕΔΟΕΑΠ έβαλε την υπογραφή του για ρευστοποίηση ομολόγων και μια και δυο και τρεις φορές (!) επί θητείας του ως ΓΓ και τώρα αρνείται να το κάνει??????.
Ας απαντήσει γιατί δεν συγκαλεί ο ίδιος, όπως έχει δικαίωμα από το νόμο έκτακτη ΓΣ, αφού η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη? Γιατί δεν ρωτάει αυτό τους νομικούς ? Γιατί δεν ζητά την ψήφο και τη στήριξη των ασφαλισμένων για να αντιμετωπίσει τη δύσκολη ώρα?
Το έγγραφό ( που αναρτώ παρακάτω ) με την υπογραφή του και με …οδηγίες προς τους νομικούς κκ Μέλισσα και Καινούργιο: » σας επισημαίνω ότι δικαίωμα ψήφου στις ΓΣ των Ενωσεων για την αναδειξη ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ έχουν ολα τα μελη των Ενώσεων ανεξαρτήτως (!!) αν εχει ανασταλεί το δικαιωμα Περιθαλψης τους στον ΕΔΟΕΑΠ ..» μόνο θυμηδία, θυμό και θλίψη προκαλεί και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Αποκαλυπτει την μεθόδευση ώστε να μην συγκληθεί η έκτακτη ΓΣ με μοναδικό θέμα τον ΕΔΟΕΑΠ,Αμφισβητεί ακόμη και τις υπογραφές που συγκεντρώθηκαν !!!! Την Τρίτη το μεσημέρι ο υπογράφων την εντολή γνωμοδότησης θα τη φέρει στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και θα ζητήσει να μπει στο αρχείο το αίτημα 1000 συναδέλφων ως μη νόμιμο .
Ακόμη, όμως, και αν αποφασίσει να βάλει το θέμα σε ψηφοφορία μόνο οι Ντελέζος, Χριστοδουλιδου, Καταιφτσης και Νεστορίδης θα είναι υπέρ. Η 5αδα, δλδ η πλειοψηφία, θα το καταψηφίσει έχοντας καλύψει τα νότα της με μια κατ εντολήν γνωμοδότηση.
ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΉΣΟΥΝ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΕΣ ΓΣ ,επι προεδρίας των Σομπολου και Τάτση, με ΓΓ τον Καρούτζο σχηματίστηκαν με τον αριθμό των ενεργών Μητρώων στον ΕΔΟΕΑΠ και όχι και των κλειστών λόγω διακοπής περίθαλψης ;

Η άξια νομικός της ΕΣΗΕΑ κα Σαλαβράκου υπέστη άγριο bulling από την ίδια ομάδα γιατί δεν γνωμοδότησε όπως εκείνοι ήθελαν ( περίπτωση Αξελού Χριστοδουλίδου ).
Δεν μπορώ και δεν δικαιούμαι να κάνω καμία υπόθεση για τους νομικούς του Ταμείου με τους οποίους συνεργάστηκα εξαιρετικά 14 χρόνια . Εύχομαι να αντισταθούν. Όπως το εύχομαι και στα 2 μέλη του ΔΣ που ανήκουν στην ΕΠΗΕΑ. Δεν έχουν κανένα λόγο να υποκύψουν σε τέτοια εκβιαστικά παιχνίδια της Ακαδημίας . Αλλιώς, κανείς τους δεν θα μπορέσει να ξανακοιτάξει κανέναν μας στα μάτια .
ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…

The post Να σταματήσει ο εμπαιγμός των απλήρωτων 2300 συνταξιούχων και 140 εργαζομένων του ΕΔΟΕΑΠ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα