Ν. Παρασκευόπουλος: H κυβέρνηση έχει κάνει ό,τι μπορούσε για την επίσπευση της δίκης της Siemens

Είναι μια υπόθεση η οποία είναι εξαιρετικά περίπλοκη, έχει πολλές διαστάσεις πέρα από αυτές που έχουν φανεί, όχι κοινωνικές-οικονομικές, αλλά δικονομικές

“Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση της δίκης της Siemens που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της κυβέρνησης, έχουν γίνει” επισήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος εξερχόμενος από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου όπου και κατέθεσε δύο αιτήσεις για να συνεχιστεί η δίκη της Siemens.

Αναλυτικότερα,

ο κ. Παρασκευόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των δυο υποθέσεων της Siemens, οι οποίες κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μία εξαιρετική σημασία και βαρύτητα και γι” αυτό δικαιολογείται και μία κατ” εξαίρεση δικονομική πορεία όσον αφορά την ταχύτητα.

Είναι μια υπόθεση η οποία είναι εξαιρετικά περίπλοκη, έχει πολλές διαστάσεις πέρα από αυτές που έχουν φανεί, όχι κοινωνικές-οικονομικές, αλλά δικονομικές. Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητήματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ.

Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της κυβέρνησης έχουν γίνει και η ταχεία εξέλιξη της δίκης είναι κάτι που εύχονται όλοι και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να φανεί».
Πηγή avgi.gr

The post Ν. Παρασκευόπουλος: H κυβέρνηση έχει κάνει ό,τι μπορούσε για την επίσπευση της δίκης της Siemens appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα