Μια μικρή, πλην διδακτική τηλεοπτική ιστορία

Η έμπειρη παρουσιάστρια και η νεαρή μοντέλα

Όλα έγιναν γρήγορα και με απόλυτη επιτυχία. Η σύλληψη του σχεδίου και η εκτέλεσή του, από την έμπειρη παρουσιάστρια διήρκησε ελάχιστες ημέρες. Με λεπτές κινήσεις, χειρουργικής ακρίβειας, κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση στο κανάλι, να καλύψει τα νώτα της, να ενισχύσει τη θέση της, και εν τέλει να γίνει η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού, δημιουργώντας ταυτόχρονα την πιο hot ιστορία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η έμπειρη

παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή μυρίστηκε το θήραμά της… Αμέσως αναγνώρισε στο πρόσωπο του νεαρού μοντέλου που φιλοξενούσε στην εκπομπή της για να καλύπτει τις ανάγκες «καλλωπιστικής» στήλης, την φιλόδοξη κοπέλα που δεν θα διστάσει μπροστά σε οτιδήποτε, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της! Διέκρινε ακόμη και τα πρώτα σημάδια της ευκολίας… που η ζωή οδήγησε το νεαρό μοντέλο στην αυλή της εκπομπής της. Θυμήθηκε τα δικά της… Τα πρώτα της βήματα, τις δυσκολίες, τους συμβιβασμούς και τις παραχωρήσεις… Μπορεί να μην συγκινήθηκε από την επιπόλαιη ταύτιση που βιαστικά και ασυνείδητα, επέτρεψε έστω και για δευτερόλεπτα στον εαυτόν της, αισθάνθηκε όμως το ρίγος στο κορμί της, από την ανακάλυψη που είχε μπροστά της!

Με τον τρόπο της, που θα ζήλευε και ο καλύτερος μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών, η έμπειρη παρουσιάστρια κατάφερε να γεφυρώσει το χάσμα που χώριζε το νεαρό μοντέλο από το όνειρό του! Έτσι σε χρόνο dt η νεαρή φιλόδοξη, θαμώνας του τηλεοπτικού της πλατό, πριν καλά – καλά το καταλάβει, είχε ξυπνήσει μία ωραία πρωία έχοντας δίπλα της το «κλειδί» που θα της άνοιγε όλες τις πόρτες!

Και η συνέχεια…

Οι επόμενες κινήσεις της έμπειρης παρουσιάστριας, μοιράζονται μεταξύ επιθέσεων φιλίας προς το νεαρό ζαλισμένο από τα τηλεοπτικά φώτα, μοντέλο, σε κοινές νυκτερινές εξόδους και «μητρικές» συμβουλές επιβίωσης για να συνυπάρχει σε «εχθρικά» τηλεοπτικά περιβάλλοντα. Στα οποία – εντέχνως, είχε φροντίσει να την ξαποστείλει!

Κάπως έτσι σήμερα, η έμπειρη παρουσιάστρια απολαμβάνει, άλλοτε από τον καναπέ της εκπομπής της και άλλοτε του σπιτιού της, το δημιούργημά της, που της επιτρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει το μεροκάματό της σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία!

Keywords
Τυχαία Θέματα