Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Inked

Η ελληνική έκδοση του μεγαλύτερου περιοδικού για tattoo lovers φιλοξενεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους τον Στέλιο Ρόκκο σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει! Ο γνωστός τραγουδιστής θυμάται τα εφηβικά του χρόνια και το πρώτο του τατουάζ, αποκαλύπτει γιατί το tattoo είναι πλέον ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του ενώ εξομολογείται ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο που θα «χτυπήσει» σε tattoo studio.

Επίσης μιλά για όσα τον εξοργίζουν στην περίοδο οικονομικής κρίσης, ενώ δεν διστάζει να σχολιάσει μέσα στο ρευστό πολιτικό τοπίο που ζούμε ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χαρακτηρίζοντας τον Κάρολο Παπούλια ως τον «πιο παράνομο έλληνα πολίτη».

Στο νέο τεύχος του Inked, οι καλύτεροι έλληνες και ξένοι tattoo artists παρουσιάζουν δείγματα της δουλειάς τους, ταξιδεύοντας μαζί με τους αναγνώστες του Inked στον μαγικό κόσμο των tattoos.

Το νέο Inked κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα, με πολύ μουσική, νέα από όλο τον κόσμο, games, συνεντεύξεις tattoo lovers!

Μαζί με το νέο τεύχος του Inked δυο σούπερ δώρα: ένα μοναδικό cd με ροκ επιτυχίες από τους Social Distortion, HIM, Kasabian, Korn και εκπτωτικό κουπόνι για πέντε μεγάλα tattoo studios!

Get Inked

Keywords
Τυχαία Θέματα