Κοπή πίτας στον Ant1

Η παραδοσιακή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που έγινε την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου, ήταν η αφορμή για τον εορτασμό μιας χρονιάς γεμάτη επιτυχίες για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Το παρών στην εν λόγω εκδήλωση, έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ, ενώ ο ANTENNA GROUP

CEO κ. Θοδωρής Κυριακού απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς όλους τους εργαζόμενους, συνεργάτες και στελέχη του σταθμού, τονίζοντας τη σημαντική συμβολή όλων στην επιτυχημένη πορεία του Ομίλου το 2015.

Ο κ. Κυριακού αναφέρθηκε εκτεταμένα στα επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε. «Επενδύσαμε στη Spotify, τη μεγαλύτερη εταιρία music streaming παγκοσμίως. Μέσω του Raine, του fund που συμμετέχουμε στη ΝΥ, επενδύσαμε σε δεκάδες νέες εταιρίες digital media στην Αμερική. Στη Ρουμανία, ξεκινήσαμε το VICE και στη Σερβία εξαγοράσαμε έναν ακόμα τηλεοπτικό και ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Στη Σλοβενία, διπλασιάσαμε την τηλεθέαση του σταθμού μας και ενταχθήκαμε στην European Media alliance, στη συμμαχία των μεγαλύτερων ομίλων media της Ευρώπης με στόχο να επενδύσουμε από κοινού στις καλύτερες εταιρίες digital media της Ευρώπης», τόνισε. «Παρ’ όλες τις αντιξοότητες της περσινής χρονιάς καταφέραμε να παραμείνουμε δυνατοί καθώς κατά τα τελευταία χρόνια της Ελληνικής κρίσης έχουμε στηρίξει με μετοχικό κεφάλαιο άνω των 100 εκατομμυρίων Ευρώ τον Όμιλό μας. Όμως τίποτα δε θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα, η πειθαρχία, το πάθος και η δημιουργικότητα των στελεχών μας και των εργαζόμενων μας», είπε, υπογραμμίζοντας ότι ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διατήρησε την κορυφαία θέση του σε όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: «Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 14 χώρες, σε 12 διαφορετικούς κλάδους. Οι εργαζόμενοί μας ξεπερνούν τους 2.500. Το κοινό που απευθυνόμαστε ξεπερνά τα 46 εκατομμύρια στην ελεύθερη τηλεόραση και έχουμε κάλυψη σε 85 εκατομμύρια σπίτια μέσω καλωδιακών και δορυφορικών δικτύων» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία τα οποία έχουν καταγραφεί. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ «Έχουμε τη δεδομένη στιγμή πάνω από 4.100 διαφημιζόμενοι σ’ όλο τον κόσμο. Έχουν παραχθεί όλα τα χρόνια λειτουργίας μας πάνω από 220 τηλεοπτικές σειρές και πάνω από 150.000 ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων. Διαβάζουν τα περιοδικά μας πάνω από 700.000 αναγνώστες το χρόνο. Έχουν αποφοιτήσει περισσότεροι από 4.600 φοιτητές από τις σχολές μας. 10.000.000 ακροατές ακούν τα ραδιόφωνά μας κάθε βδομάδα. 1.000.000 προϊόντα έχουν πωληθεί από site μας, όπως η Brands Galaxy.
Έχουμε δημιουργήσει και πουλήσει τουλάχιστον 18.000 τραγούδια. 3.300.000 άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας από την Audiotex. Τέλος το 2015, είχαμε 470.000.000 επισκέψεις στα sites μας ανά τον κόσμο».
Στη συνέχεια ο ANTENNA GROUP CEO υποστήριξε ότι η ανοδική πορεία του Ομίλου θα συνεχιστεί, με συγκεκριμένες στρατηγικές όπως για παράδειγμα την ήδη προγραμματισμένη διεθνή επέκταση του Ομίλου σε 7 νέες χώρες.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Κυριακού ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της οικογένειας του ΑΝΤΕΝΝΑ, και ανέφερε ότι ο κοινός σκοπός όλων είναι να παρέχουμε την καλύτερη ενημέρωση και ψυχαγωγία, ώστε να βελτιώνεται καθημερινά η ποιότητα της ζωής του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας που μας εμπιστεύεται, ενώ ταυτόχρονα τοποθετήθηκε σχετικά με τους στόχους και τα οράματα του Ομίλου η υλοποίηση των οποίων: «απαιτεί από όλους μας, νέες φρέσκιες ιδέες, υψηλή ποιότητα σε ότι κάνουμε, πειθαρχία και σεβασμό στους πελάτες, τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες μας».

The post Κοπή πίτας στον Ant1 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα