Η κόντρα Μουζουράκη – Σάκη στο VOICE

Κορυφαία στιγμή του χθεσινού σόου ο ένας Ελβις και ο άλλος…

Οι δυο καλλιτέχνες δίνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν τη διαγωνιζόμενη που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη… Αυτή «αμερικανάκι» της αρέσει η Jazz και κομμάτια 60’ς και 70’ς.

Σάκης και Μουζουράκης παρακολουθούν εκστασιασμένοι τη νεαρή και σε ένα τραγουδιστικό κρεσέντο με άρωμα από την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, επιδίδονται σε αγώνα για το

ποιος θα την κατακτήσει.

Μουζουράκης σε πρόζα… με τρομερή χορευτική δεινότητα με ωραία αγγλικά τραγουδάει από το New York New York του Φρανκ Σινάτρα έως το Great Balls of Fire του Jerry Lee Lewis.

Σάκης ακομπλεξάριστος, σε έξαψη χιούμορ παραδέχεται ότι ο αντίπαλός του ήταν δυνατός λέγοντας «Και ‘γω μαζί του θα πήγαινα»! Αποδομεί την περσόνα του, μιμείται πώς κάθεται στην πολυθρόνα ο Μουζουράκης και τον προκαλεί σε μάχη για τη διαγωνιζόμενη… Ο Σάκης τραγουδάει και χορεύει με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο που κάνει και τα δύο αυτά πολλά χρόνια… Άλλοτε υποδύεται τον Έλβις Πρισλει και άλλοτε τον εαυτόν του τραγουδώντας «Σε θέλω», αλλά και το «Μην αντιστέκεσαι» μαζί με τη νεαρή νικήτρια σε πόζα Χίλαρι, κορυφαίο φινάλε από τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού σόου!

Απολαυστικοί και οι δύο

Δείτε εδώ το 10λεπτο βίντεο

The post Η κόντρα Μουζουράκη – Σάκη στο VOICE appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Αναζητήσεις
κοντρα ρουβα μουζουρακης, κοντρα μουζουρακη ρουβα
Τυχαία Θέματα