Η εταιρία DANONE στηρίζει αποφασιστικά το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων

Ο δήμος Αθηναίων και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων ευχαριστούν την εταιρία DANONE και τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη τους και την τεράστιας σημασίας στήριξη που παρέχουν στις κοινωνικές δομές του δήμου Αθηναίων, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας, που πλήττονται από την κρίση.

Ο δήμος Αθηναίων, μέσω του Κ.Υ.Α.Δ.Α. καθώς και του νεοσύστατου Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών, πέραν των άλλων υπηρεσιών που παρέχει,

συγκεντρώνει και διανέμει είδη τροφίμων, ιματισμού και υπόδησης σε όσους προσέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους του καθώς και σε οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα, τα οποία εντοπίζονται από τις δικές του ή άλλες κοινωνικές υπηρεσίες, ενορίες και άλλους συνεργαζόμενους φορείς. Το Κέντρο Σίτισης του δήμου Αθηναίων παρέχει καθημερινά περίπου 1.400 μερίδες φαγητού σε άπορους και άστεγους.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η «DANONE Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε.», δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσμενή κατάσταση, προσφέρει τρόφιμα για τους αστέγους και τις άπορες οικογένειες που ενισχύει το Κ.Υ.Α.Δ.Α. Πιο αναλυτικά, η εταιρεία έχει προσφέρει από την αρχή του τρέχοντος έτος (18Ιανουαρίου 2013) μέχρι και σήμερα (19 Αυγούστου 2013) γιαούρτια και επιδόρπια συνολικής αξίας 115.723,80 ευρώ ενώ τον περασμένο Μάρτιο δώρισε ένα ψυγείο για την κάλυψη αναγκών συντήρησης τροφίμων.

Η δράση προσφοράς επισφραγίστηκε με επίσκεψη εκπροσώπων της εταιρείας στις εγκαταστάσεις του Κ.Υ.Α.Δ.Α. όπου παρευρέθηκαν στη διάρκεια μεσημβρινού γεύματος και ενημερώθηκαν από τον πρόεδρό του, κ. Νίκο Κόκκινο, για το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Αστέγων του δήμου Αθηναίων.

«Είναι εξαιρετικά παρήγορο το γεγονός ότι οι δυνάμεις του κοινωνικού συνόλου ευαισθητοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων επιβίωσης που αφορούν μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας. Μεγαλώνουν καθημερινά οι ουρές στο συσσίτιο του Δήμου Αθηναίων, καθώς η οικονομική κρίση και η ανεργία στερούν ολοένα και περισσότερες ελληνικές οικογένειες ακόμα και από τα απολύτως απαραίτητα για την επιβίωσή τους, τόνισε ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, κ. Ν. Κόκκινος και πρόσθεσε: «Οι ανάγκες του Κέντρου είναι μεγάλες. Ευχαριστούμε και καλωσορίζουμε τη στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την κάλυψη των αναγκών μας, Η DANONE μέσα από τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στηρίζει με δυναμικό τρόπο ένα ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού συνεισφέροντας με τις δυνάμεις της στην ανακούφιση του πόνου των συμπολιτών μας, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα