Ευθεία προσβολή της Δικαιοσύνης και των δικαστών από τον Πρετεντέρη

Παροξυσμός επιθέσεων από ΜΜΕ και κόμματα χωρίς κανένα σεβασμό

Για λόγους που κατανοούν ακόμη και νήπια, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ – εσχάτως, σε έναν απίστευτο παροξυσμό «πυροβολούν» ανελέητα τη Δικαιοσύνη, αλλά και συγκεκριμένους λειτουργούς της… Προσάπτοντας αβασάνιστα κατηγορίες χωρίς κανένα σεβασμό στο θεσμό και το κύρος του.

Πρωτοφανές φαινόμενο που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο μέγεθος και τη διάρκεια που συμβαίνει, αποδεικνύοντας πολλά για την ποιότητα των ΜΜΕ

και κυρίως ενός συστήματος επιχειρηματικών συμφερόντων που μάχεται λυσσασμένα να διατηρήσει την εξουσία και την ασυλία του εις βάρος της χώρας και του λαού της!

Για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση παρατηρείται σε τέτοια έκταση ΜΜΕ και κόμματα, να επιτίθενται και να προσβάλλουν με μοναδική ευκολία τη Δικαιοσύνη που παραδοσιακά ήταν στο απυρόβλητο. Ανάλογες όμως, συμπεριφορές – επίσης για πρώτη φορά, επιφυλάσσουν και για το θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας.

Ξαφνικά αυτοί που για δεκαετίες θεωρούσαμε στυλοβάτες του συστήματος και του πολιτεύματος, οι ταγοί του έθνους, βάλλουν με απίστευτη λύσσα με πρωτοφανές μίσος κατά των θεσμών και ειδικά του προέδρου της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.

Όλοι καταλαβαίνουμε γιατί… Από αυτό όμως, έως την ευθεία προσβολή της Δικαιοσύνης και των δικαστών που προχώρησε ο Γιάννης Πρετεντέρης με άρθρο του στο «ΒΗΜΑ» λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ ότι χρηματίστηκαν παρουσιάζοντάς τους ότι κάνουν συναλλαγές, υπάρχει μια απόσταση που είναι αδιανόητο ότι διανύθηκε με τόση ευκολία!

Ο δημοσιογράφος εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζει ότι οι δικαστές προχώρησαν σε συναλλαγή με την εκτελεστική εξουσία, αποδεχόμενοι στην ουσία λύτρα για να κάνουν ό,τι τους ζητήσει το Μαξίμου! Πρόκειται για έναν ακραίο και προσβλητικό «συγκαλυμμένο» συλλογισμό που θίγει βάναυσα το κύρος των ελλήνων δικαστών… Για τους οποίους ο δημοσιογράφος μιλάει λες και είναι τυχοδιώκτες ή στην καλύτερη περίπτωση πολιτικοί αντίπαλοι!

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πρετεντέρης σε σχόλιό του με τίτλο «Η… μοιρασιά!…» έγραψε μεταξύ άλλων, «Ευτυχώς η διαφωνία για τη μοιρασιά ξεπεράστηκε. Ο Τσίπρας είχε πει ότι τα λεφτά από τις τηλεοπτικές άδειες θα πάνε σε “ευπαθείς ομάδες”. Ο Παππάς κάτι έλεγε για σχολεία και προσλήψεις στο ΕΣΥ… Τελικά σύμφωνα με την κυβέρνηση τα λεφτά θα πάνε στα αναδρομικά της ευπαθούς ομάδας των ανώτερων δικαστικών… Είναι ευπαθής ομάδα οι ανώτεροι δικαστικοί; Δεν γνωρίζω. Αλλά αυτούς χρειάζεται η κυβέρνηση για να κάνει το δικό της!..» συμπέρανε αυθαίρετα και χλευαστικά ο δημοσιογράφος προσβάλλοντας ευθέως το κύρος της ελληνικής Δικαιοσύνης!

The post Ευθεία προσβολή της Δικαιοσύνης και των δικαστών από τον Πρετεντέρη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα