ΕΔΕ για τον αξιωματικό αδελφό του Κασιδιάρη που χαιρετά ναζιστικά (βίντεο)

null

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι ανθυπολοχαγός στις ένοπλες δυνάμεις, και φαίνεται σε φωτογραφίες να χαιρετά ναζιστικά, διατάχθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη φέρεται να είναι ο νεαρός που στέκεται πλάι στον βουλευτή και έχει στην κοιλιά του τατουάζ με το όνομα της σερβικής

εθνικιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης Τσέτνικ στα κυριλλικά.

Την Τετάρτη δόθηκαν στη δημοσιότητα και βίντεο που ανακτήθηκαν από τους υπολογιστές των βουλευτών της ΧΑ. Σε ένα από αυτά διακρίνεται ο Ηλίας Κασιδιάρης στη μέση ενός δρόμου ημίγυμνος με μια καραμπίνα στο χέρι να σημαδεύει μια πινακίδα.

Σε άλλο βίντεο, ο προφυλακισθείς αρχηγός της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος και το οποίο έχει σταλεί στις ανακρίτριες, χαρακτηρίζει «πανηγυράκι» την εξέγερση του Πολυτεχνείου. «Ένα πανηγυράκι γινόταν (…) Μύθος πρώτος ότι το τανκ που έπεσε στην πόρτα του Πολυτεχνείου πλάκωσε δέκα φοιτητές, άλλους τους σκότωσε, άλλους τους έλιωσε, άλλους τους ακρωτηρίασε κλπ.» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχαλολιάκος.

Στο μεταξύ, πυρά κατά των δικαστικών εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή. Κατήγγειλε όσους δικαστικούς κρίνουν με βάση ιδεοληψίες, για «επίορκους που διαρρέουν υλικό στα κανάλια», και «δημοσιογράφους – παπαγαλάκια».

Ο Η. Κασιδιάρης ισχυρίστηκε μάλιστα ότι «σε όλο το υλικό που κάνετε πλύση εγκεφάλους τους Έλληνες δεν υπάρχει ούτε μια παράνομη πράξη (…) πάψτε να συκοφαντείτε»!

«Η Δικαιοσύνη δεν κάνει σενάρια, κάνει τη δουλειά της με βάση το νόμο, το Σύνταγμα και το αποδεικτικό υλικό που εχει στα χέρια της» σχολίασαν ανώτατες δικαστές πήγες όσα είπε κατά δικαστικών λειτουργών ο Κασιδιάρης.
Πηγή skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα