Δημοσιογράφος κάρφωνε στον ΣΥΡΙΖΑ ό,τι γινόταν στη σύσκεψη του καναλιού του!

Τον έπιασαν στα πράσα: αντί να στείλει το memo στην Κουμουνδούρου πήγε στον αρχισυντάκτη

Ένα πέρα για πέρα ασυνήθιστο όσο και ακραίο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε σύσκεψη ειδήσεων καναλιού εθνικής εμβέλειας με πρωταγωνιστή δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ που συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, τους αρχισυντάκτες, αλλά και τους διευθυντές σύνταξης στη σύσκεψη για την προετοιμασία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων… στην ουσία

«συνελήφθη» να προσπαθεί ανεπιτυχώς, δεδομένου ότι αποκαλύφθηκε, να μεταφέρει λέξη προς λέξη όλα όσα είχαν ειπωθεί στη σύσκεψη και ειδικά για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε στέλεχος της Κουμουνδούρου!

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος προδόθηκε από λάθος του, αφού αντί να στείλει το memo (!) στην Κουμουνδούρου το έστειλε στον προϊστάμενο του πολιτικού ρεπορτάζ! Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για το περιστατικό η διεύθυνση του σταθμού και φυσικά ο ιδιοκτήτης. Αν και κάποιοι ζήτησαν όπως όφειλαν την απόλυση του δημοσιογράφου, δεδομένου ότι ήταν το ελάχιστο που μπορούσαν να κάνουν… τελικά δεν συνέβη φοβούμενοι τις αντιδράσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Πρόκειται για μια «αξιόποινη» δημοσιογραφικά πράξη, καταδικαστέα, που η λέξη «αντιδεοντολογική» είναι πολύ μικρή για να την περιγράψει ή να την χωρέσει… Όπως επίσης και η παραπομπή του συγκεκριμένου δημοσιογράφου στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής είναι πολύ λίγη για να καταδείξει το κατάπτυστο της πράξης του!

Προφανώς πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα, διατηρεί – ενδεχομένως έμμισθα – «συνδέσμους», δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο ρουφιάνους σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, προκειμένου να γνωρίζει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στο εσωτερικό κάθε ΜΜΕ!

The post Δημοσιογράφος κάρφωνε στον ΣΥΡΙΖΑ ό,τι γινόταν στη σύσκεψη του καναλιού του! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα