Ζητούν επιστροφή μαθητών οι καθηγητές- «Θέλουμε να επιστρέψουμε πίσω»

Υπέρ της επιστροφής των μαθητών στις αίθουσες τάσσονται οι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης, αφού όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Θέμης Πολυβίου, τα παιδιά πιέζονται ψυχολογικά.

«Κύριε βαρεθήκαμε. Θέλουμε να έρθουμε πίσω», είναι η πρόταση που ακούω μόλις ξεκινήσει το διαδικτυακό μάθημα, είπε  ο κος Πολυβίου.

«Πιστεύουμε πως με την λήξη των μέτρων πρέπει να αποφασιστεί η επιστροφή των παιδιών. Όπως, είπα στο παρελθόν δεν είναι

το θέμα παράδοσης των μαθημάτων, της παροχής στείρων γνώσεων στα παιδιά. Το θέμα είναι η ψυχολογική κατάσταση που ζούμε και εμείς αλλά και οι μαθητές», εξήγησε.

Ο κος Πολυβίου πρόσθεσε πως, θέση των εκπαιδευτικών, είναι ότι  πρέπει να επισπευθεί η επιστροφή των μαθητών με τα κατάλληλα μέτρα όπως για παράδειγμα να γίνονται συχνά δειγματοληψίες. Εάν δεν  μπορεί να γίνει αυτό μπορούν να επιστρέψουν οι μαθητές σε μικρούς αριθμούς».

Τέλος ανέφερε πως σε συνομιλία που είχε ο ίδιος με το υπουργό Παιδείας, Πρόδρομο Προδρόμου, του μετέφερε τους προβληματισμούς του και τόνισε πως οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν ανάλογα με τις σημερινές εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζητούν, #45 Θέλουμε,zitoun, #45 theloume