Ζευγάρι κάνει το γύρο του κόσμου... χωρίς ρούχα! (pics)

Ο Νικ και η Λιν, ένα ζευγάρι γύρω στα 30, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο απαλλαγμένοι από τα ρούχα τους. Τις εμπειρίες και τις «περιπέτειες» τους από τα ταξίδια τους τις καταγράφουν στο προσωπικό τους blog με τίτλο «Naked Wanderings», αλλά πολύ συχνά μοιράζονται και τις «γυμνές» ταξιδιωτικές τους στιγμές, κυρίως σε παραλίες, μέσω του προφίλ τους στο Twitter.

«Ο βασικός λόγος που ξεκινήσαμε το μπλογκ ήταν για να δείξουμε στον κόσμο ότι ο γυμνισμός είναι για όλους και όχι απλώς για χιπστερς ή ανώμαλους», τονίζει ο Νικ. «Μερικές φορές παρατηρούμε ανθρώπους να περνούν από δίπλα μας και να ξαναγυρίζουν για να κοιτάξουν ότι όντως είμαστε γυμνοί ή, άλλες φορές, μπορεί να φοβούνται να κοιτάξουν- μια περίπτωση στην οποία είναι πάντα αστείο να τους χαιρετάς», καταλήγει.

Σύμφωνα με το άρθρο που τους αφιερώνει το «Travel &Leisure», η πρώτη τους επαφή με το γυμνισμό ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια, όταν επισκέφτηκαν μία σάουνα για γυμνιστές. Ωστόσο, την απόφαση να «βουτήξουν» στα βαθιά νερά του γυμνισμού την πήραν, όταν επισκέφτηκαν ένα κάμπινγκ στο Λουξεμβούργο.

Πηγή: reader.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα