ΥΠΑΜ στο ΣΙΓΜΑ για "σκασιαρχείο" από εφεδρεία: Επανδρωμένη η ΕΦ

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο μίλησε ο ΥΠΑΜ.

Ο Σάββας Αγγελίδης τοποθετήθηκε και για το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Σημερινής αναφορικά με την ύπαρξη ναρκωτικών στις τάξεις των ΣΥΟΠ.

«Δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικά εντός του στρατοπέδου. Να μην πανικοβληθούμε. Ο στρατός είναι μέρος της κοινωνίας. Δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Στη νέα προκήρυξη υπάρχει δυνατότητα να γίνει έλεγχος πριν την πρόσληψη για να διασφαλιστεί ότι κατά

τον ουσιώδη χρόνο πρόσληψης ο ΣΥΟΠ δεν είναι χρήστης. Υπάρχει στο συμβόλαιο επίσης, ότι αν ο ΣΥΟΠ είναι χρήστης τερματίζεται η σύμβαση», είπε ο ΥΠΑΜ.

Σημείωσε δε τα ποσοστά, λέγοντας ότι από το σύνολο των ΣΥΟΠ που πέρασαν από την ΕΦ τα ναρκωτικά καταγράφουν ποσοστό 0.6%.

«Σκαστοί από εφεδρεία»

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για «σκαστούς από την εφεδρεία», ο Σάββας Αγγελίδης ανέφερε ότι «Πρόσφατα έγιναν ριζικές αλλαγές στον τομέα της εφεδρείας. Να μην δοθεί η εικόνα ότι όλα πάσχουν επειδή προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό».

«Η εφεδρεία είναι σε ακριβή αριθμό, τον οποίο η ΕΦ τον έχει», τόνισε.

Παράλληλα ο ΥΠΑΜ εξέφρασε λύπη, λέγοντας ότι την ώρα που γίνονται ενέργειες προς το καλύτερο δημιουργείται αυτή εικόνα. «Δεν είναι το μεγαλύτερο βάσανο η εφεδρεία. Θα το λύσουμε και αυτό». Υπήρχαν σημείωσε προβλήματα στην μηχανογράφηση ενώ τόνισε ότι ως εφεδρεία, «είμαστε επανδρωμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα