Ξεθώριασε ο μεγάλος στόχος
ΑΕΚ
Δεν έχει άλλη επιλογή πέραν της νίκης στο αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση
Ξεθώριασε ο μεγάλος στόχος για την ΑΕΚ. Εκεί που την περασμένη εβδομάδα έκαναν όνειρα για αντεπίθεση διαρκείας, μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, όλα ανατράπηκαν. Η ήττα από την ΑΕΛ και το -9 από την κορυφή έφεραν τη μεγάλη οπισθοχώρηση. Παράλληλα και τη μεγάλη απογοήτευση.
Πλέον είναι δύσκολα τα δεδομένα για την ομάδα της Λάρνακας για τη διεκδίκηση του τίτλου. Φυσικά απ' εδώ και πέρα η κάθε απώλεια θα δημιουργεί και άλλα προβλήματα, αφού πιθανόν να μπει σε κίνδυνο και η 3η θέση στην οποία τώρα βρίσκεται. Η ΑΕΚ είναι στο +4 από την ΑΕΛ και στο -2 από τον δεύτερο Απόλλωνα.
Η ΑΕΚ για να βρεθεί ξανά σε θέση δυναμικής θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση, μέχρι το τέλος. Η αποστολή της είναι πλέον πέρα για πέρα δύσκολη, όμως κανείς στην ομάδα της Λάρνακας δεν θέλει να σηκώσουν λευκή σημαία.
Τη Μεγάλη Τετάρτη θα επιδιώξουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ». Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Να δείξουν χαρακτήρα
Το βάρος κυρίως πέφτει στους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να δείξουν χαρακτήρα. Ό,τι «χάλασαν» στο ντέρμπι με την ΑΕΛ θα πρέπει να το «κτίσουν» ξανά απέναντι στην Ανόρθωση και να εκμεταλλευτούν τις απώλειες που θα υπάρξουν στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ.
Αν δεν τα καταφέρουν, τότε η υπόθεση τίτλος θα χαθεί οριστικά, ενώ θα βάλουν σε κίνδυνο και την έξοδο στην Ευρώπη. Είναι τελικός με την Ανόρθωση και η νίκη είναι πέρα για πέρα επιτακτική. Αυτήν τη φορά θα πρέπει να βγάλουν πάθος και αποφασιστικότητα.
Η Ανόρθωση μετά τη νίκη της επί του Απόλλωνα θα έρθει με ανεβασμένο το ηθικό και χωρίς πίεση. Γι' αυτό στην ΑΕΚ θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα. Άλλωστε ντέρμπι είναι και τέτοια παιχνίδια συνήθως τα παίρνει η ομάδα που το θέλει περισσότερο.
Η δικιά του ευθύνη
Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ καλείται να ετοιμάσει την ομάδα του και να παρουσιαστεί αλλαγμένη 100%. Όλοι έχουν την ευθύνη, κυρίως ο προπονητής, και θα πρέπει να παρουσιαστούν με άλλη διάθεση, αποφασιστικότητα και περισσότερη συγκέντρωση, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις.
Δέχθηκε την ισοφάριση με την ΑΕΛ στον αγώνα του β' γύρου και έχασε από τον Απόλλωνα. Σίγουρα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο και τώρα η ΑΕΚ το πληρώνει.
Έστειλαν μήνυμα αντίδρασης
Σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο τεχνικός της ομάδας ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και ο τερματοφύλακας Αντώνης Γιωργαλλίδης έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα στο αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση.
Ιμανόλ Ιδιάκεθ: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Προερχόμαστε από την ήττα απ' την ΑΕΛ και χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Η κατάσταση είναι λίγο… μπερδεμένη και πρέπει να επιστρέψουμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε μπροστά μας έξι ακόμη παιχνίδια και σε καθένα από αυτά πρέπει να προσπαθούμε 100% για να πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Ένα προς ένα παιχνίδι, βήμα με βήμα, και να παλέψουμε μέχρι το τέλος, αρχίζοντας από το παιχνίδι με την Ανόρθωση.
Είναι ντέρμπι, εδώ στη Λάρνακα, προέρχονται από νίκη με τον Απόλλωνα, δεν έχουν κάτι να χάσουν. Έπαιξαν καλά στο τελευταίο παιχνίδι, γιατί δεν έχουν πίεση. Εμείς παίζουμε με αρκετή πίεση, επομένως πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πάρα πολύ σημαντικοί για την εκπλήρωση των στόχων μας».
Αντώνης Γιωργαλλίδης: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε μετά την αποτυχία στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Σίγουρα η νίκη είναι μονόδρομος και θα παλέψουμε σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στα υπόλοιπα που θα απομείνουν μετά από αυτό της Μεγάλης Τετάρτης, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες.
Σίγουρα απογοητεύσαμε τον κόσμο με το αποτέλεσμα της Κυριακής. Το καλύτερο φάρμακο είναι το επόμενο παιχνίδι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς, έτσι για να ξεκαθαρίσουμε και το θέμα της Ευρώπης και να κοιτάξουμε βήμα με βήμα για πιο ψηλά».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Survivor: Τα στατιστικά δείχνουν τους τρεις καλύτερους παίκτες!
- Σμπαράλιασε τα μαχητικά της Συρίας η επίθεση των ΗΠΑ
- Πλοίο μοιάζει με καρυδότσουφλο στη μανιασμένη θάλασσα
- Ο "πονηρούλης Τσίπρας"
- Φθηνότερος ο καφές σε καφετέρια αν φέρετε μαζί το φλυτζάνι σας
- «Σιωπηλός δολοφόνος» τα… «χερούλια της αγάπης», σύμφωνα με νέα έρευνα
- "Η Ρόμα δεν έχει ανάγκη να πουλήσει τον Μανωλά"
- Μ. Τρίτη με την Άννα Συνοδινού
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live
- Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το σκηνικό καιρού
- «Ο Ρισβάνης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»
- Τι είναι οι Tomahawk που χρησιμοποίησε ο Τραμπ στη Συρία
- 8000 οι εγκλωβισμένοι αγοραστές ακινήτων
- Προβλέψεις απ’ τα… κύματα
- «Φωνάζουν» ακόμα οι Αμαθούσιοι
- Ψήφισαν οι μισοί
- Γκίε, Μπεντόγια και το ντέρμπι της μιας επιλογής
- Το σερί επί της «αιωνίου» και το κίνητρο της Πέμπτης
- Το στοίχημα της συνέχειας
- Τελευταία Νέα Sigma Live
- Ξεθώριασε ο μεγάλος στόχος
- Δημοσκοπήσεις: Από 23% έκαστος Λεπέν και Μακρόν
- Zητεί την απελευθέρωση των παιδιών των Ροχίνγκια
- Η έννομη τάξη της Ένωσης
- Το Πεκίνο προσφέρει αμοιβή σε όποιον καταδώσει υπόπτους
- Μεγάλη Τρίτη: Ο βίος και το τροπάριο της Κασσιανής
- Νίκες για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ
- Διάρρηξη από οικία στην Επαρχία Πάφου
- "Στάχτη" μεγάλος καταυλισμός μεταναστών στη Γαλλία
- Συνελήφθησαν 17 άτυποι μετανάστες στην λευκωσία
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Γιατί μας πονάνε τα πλευρά όταν τρέχουμε έντονα
- Ηράκλειο: Δύο αεροδιακομιδές νεογέννητων σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία
- Survivor: Τα στατιστικά δείχνουν τους τρεις καλύτερους παίκτες!
- Νίγηρας: Στρατιώτες «σκότωσαν 57 μέλη της Μπόκο Χαράμ» που εξαπέλυσαν επίθεση σε χωριό
- Κουτσούμπας: Η συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για τέταρτο μνημόνιο
- Πάνω από 40 νεκροί μέσα σε 24 ώρες, σε μάχες και επιθέσεις στην Υεμένη
- Επίθεση Καλιφόρνια: 8χρονος μαθητής υπέκυψε στα τραύματά του (pics)
- Ήχοι της Μεγάλης Παρασκευής - Good Friday's Harp με την Clio K. στο The Zoo I
- Επιστρέφουν στο τραπέζι του διαλόγου Αναστασιάδης και Ακιντζί
- Μεξικό: Κατέρρευσε υπό ανέγερση πάρκινγκ - Τουλάχιστον 6 νεκροί