Ξέσπασμα Μαραντόνα κατά των παιδιών του

Πικρά γενέθλια πέρασε ο Ντιέγο Μαραντόνα, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να ξεσπάσει δημόσια εναντίων των παιδιών του.

Στις 30 Οκτωβρίου ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου γιόρτασε τα 56α γενέθλιά του. Ο ίδιος οργάνωσε ένα πάρτι, ωστόσο με απογοήτευση διαπίστωσε ότι τα παιδιά του τον απαρνήθηκαν, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τους είχε βγάλει εισιτήρια για να είναι παρόντες στη γιορτή.

Ο ίδιος ο Μαραντόνα, μάλιστα, εκδήλωσε την πικρία του μέσω ανάρτησής του στο προφίλ του στο facebook.

«Εγώ

έστειλα έξι εισιτήρια, για τα πέντε παιδιά μου και τον εγγονό μου. Ήρθαν η Χάνα και ο Ντιεγίτο. Τα άλλα τρία εισιτήρια ήταν για την Ντάλμα, την Τζιανίνα και τον Μπένγιαμιν. Πέρασα φανταστικά στα γενέθλιά μου, ωστόσο θα περίμενα έστω ένα μήνυμα μέσω whats app ή ένα βίντεο όσων δεν ήρθαν. Δεν το έλαβα ποτέ. Δεν είμαι λυπημένος. Δεν είμαι καλά επειδή αυτό δεν τον κάνεις ούτε στον πατέρα σου ούτε στον παππού σού, όσα προβλήματα κι αν έχουμε. Και να μην γράφουν στο Twitter για να τα βλέπει ο κόσμος. Να γράψουν σε εμένα, προσβπικά. Η Τζιανίνα με έχει μπλοκάρει στο κινητό της και με την Ντάλμα είχα μια έντονη συνομιλία» έγραψε αρχικά ο Μαραντόνα και συμπλήρωσε:

«Να θυμούνται ότι όλα άρχισαν επειδή ο μπαμπάς τους έπαιζε μπάλα. Χωρίς την μπάλα σήμερα δεν θα είχαν τίποτα, όπως δεν είχα κι εγώ όταν ήμουν μικρός. Γι' αυτό με πονά πολύ. Είμαι, όμως, ευτυχισμένος. Παρά το γεγονός ότι αυτοί ευχαριστήθηκαν που δεν ήρθαν στα γενέθλιά μου, τους αγαπώ. Και αγαπώ και τον Μπένγιαμιν. Σίγουρα αυτός θα ήθελε να χαιρετήσει τον παππού του».

Keywords
Τυχαία Θέματα