Ξέσπασμα Χιώτη για Κάριους: «Ο Ελληνάρας τα ξέρει όλα» (pic)

Ξέσπασε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ, Διονύσης Χιώτης, με αφορμή τα όσα λέγονται για τον Κάριους μετά τις χθεσινές γκάφες που έκανε.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας ήταν ο μοιραίος της Λίβερπουλ στον χθεσινό τελικό του Champions League με τη Ρεάλ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν βγει δημόσια να τον υπερασπιστούν.

Ανάμεσά τους

κι ο παλαίμαχος Έλληνας τερματοφύλακας, Διονύσης Χιώτης, που με σχόλιό του στο facebook έσπευσε να κατακρίνει όσους πέρασαν... πριονοκορδέλα τον πορτιέρο των "Reds".

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το πιο εύκολο πράγμα ειναι το κράξιμο. Φυσικά οι πρώτοι που κράζουν ειναι αυτοί που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε γήπεδο. Είπαμε ο Ελληνάρας το έχει αυτό. Ο Ελληνάρας εχει πάντα δίκιο και τα ξέρει όλα. Και φυσικά πρέπει να κρεμάσει τα γάντια του, να τον βασανίσουν στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ μολις επιστρεψει και φυσικά μετά κρέμασμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Γιατί έκανε λάθη και έχασε το Champions League η ομάδα. ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Και φυσικά όσοι κράζουν και αύριο πάνε στη δουλειά τους και κάνουν λάθος θα πουν 'εντάξει μωρέ, άνθρωπος είμαι κι εγώ. Μπορώ να κάνω ένα λάθος'. Αλλά ξέχασα, μόνο ο τερματοφύλακας απαγορεύεται να κάνει λάθος. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα