Ξανά συμπαίκτης με Λαΐφη ο Μαρτίνες;

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, είναι και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Νικολάς Μαρτίνες.

Ο 28χρονος άσος την περσινή σεζόν δόθηκε δανεικός στην Ανόρθωση, η οποία κάλυψε τις 200.000€ από τις 350.000€ που είναι το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους.

Φέτος τα πράγματα μοιάζουν μπερδεμένα για τον Μαρτίνες, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα (έχει προτάσεις από την Κύπρο). Στο κόλπο σύμφωνα με τους Βέλγους έχει μπει η Σταντάρ Λιέγης, που θα αποφασίσει σύντομα αν θα κάνει κίνηση για τον δανεισμό του.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει κανάλι με τη συγκεκριμένη ομάδα, έχοντας δώσει παίκτες όπως ο Ντοσεβί, ο Γιαταμπαρέ, ο Μανιάτης και ο Λαΐφης. Μένει να δούμε αν ο Αργεντινός θα ακολουθήσει το δρόμο τους.

Πάντως η συγκεκριμένη ομάδα, που θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, δουλεύει αρκετά με συγκεκριμένους μάνατζερ που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και το ρόστερ της.

Keywords