Βύντρα ο γηραιότερος μετά τον Νικοπολίδη

Ο Λουκάς Βύντρα επέστρεψε στη Super League έπειτα από 6,5 χρόνια και με την συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό έγινε ο γηραιότερος παίκτης της Λαμίας στην Super League, καθώς και ο μεγαλύτερος σε ηλικία μετά το 2011 και την απόσυρση του Αντώνη Νικοπολίδη.

Σημαδιακή

ήταν η πρεμιέρα της Super League 2019/20, που βρήκε τον έμπειρο αμυντικό ξανά στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα των Φθιωτών, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, με την συμμετοχή του κόντρα στην προηγούμενη εν Ελλάδι ομάδα του, ο Βύντρα έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει στην κατηγορία μετά το 2011, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Αντώνης Νικοπολίδης, καθώς και ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας παίκτης γηπέδου, μετά το 2004, όταν σταμάτησε ο Νιόπλιας.

Εξάλλου, ο Βύντρα επιστρέφει στην Super League μετά από 6,5 χρόνια και σε ηλικία 38 ετών έξι μηνών και 18 ημερών γίνεται ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί η Λαμία. Το ρεκόρ είχε ο Πίτι από το Μάιο, όταν έπαιξε σε ηλικία 37 ετών, 11 μηνών και 8 ημερών.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα