Βροχές σήμερα σε περιοχές της Κύπρου- Αναλυτικά ο καιρός

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού αναμένεται σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Μάλιστα, το απόγευμα δεν αποκλείονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά ή και στο εσωτερικό.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση:

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως

νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, στο εσωτερικό και τα ορεινά, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά, στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, αρχικά θα παρατηρείται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, που σύντοµα θα διαλυθούν και ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Το απόγευµα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, στο εσωτερικό και τα ορεινά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί, στα ανατολικά, µέχρι νότιοι, ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Το απόγευµα, στα νότια και τα νοτιοδυτικά, θα πνέουν ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και αργά το απόγευµα, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναµένεται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, µέχρι την Πέµπτη, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα