Βροχές και σκόνη στο μενού του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ την Πέµπτη αναµένεται ασθενής χαµηλή πίεση.

Απόψε, παροδικές νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σηµειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα

ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, αναµένονται και πάλι µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να σηµειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά το απόγευµα βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα εµφανίζονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Από αργά το βράδυ αναµένεται σταδιακά σκόνη στην ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, αναµένονται τοπικές ελαφρές βροχές, καθώς και σκόνη στην ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 57 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Keywords
Τυχαία Θέματα