Βροχές από σήμερα το απόγευμα μέχρι την Κυριακή

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Κυριακή

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Αρχικά θα παρατηρείται και αραιή σκόνη η οποία σταδιακά θα υποχωρήσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια ισχυροί 5 και παροδικά πολύ ισχυροί,

6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα παραµείνει ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και ενδεχοµένως καταιγίδες, ενώ στις ορεινές και κάποιες ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά θα υπάρχουν και περίοδοι µε αυξηµένες νεφώσεις και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ορεινά και τα ηµιορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ για την Κυριακή αναµένεται µικρή άνοδος.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα